Arhiva vesti
                   

ČESTITKA ZORANA STANKOVIĆA, PREDSEDNIKA KOORIDNACIONOG TELA, POVODOM NOVE ŠKOLSKE GODINE

1. Septembar 2021.

Svoj deci koja danas polaze u školu, Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela,čestitao je novu školsku godinu sa željom da ih na svakom koraku prate sreća i uspeh.  Posebne čestitke uputio je prvacima škola u Preševu, Bujanovcu i Medveđi.

„Draga deco, želim vam da nova saznanja prihvatate sa radošću i da vas kroz školovanje prate dobro zdravlje, uspeh, sreća i sklapanje novih prijateljstava. Posebno bih polazak u školu čestitao svim prvacima, jer je njima naša podrška najpotrebnija“, istakao je Stanković.

On je čestitku povodom nove školske godine, uputio i svim prosvetnim radnicima i roditeljima.

„Vama, koji vredno radite na izgradnji najvećeg kapitala društva, na obrazovanju i vaspitanju naše dece, čestitam početak nove školske godine i želim vam da u dobrom zdravlju i sa puno uspeha sprovodite nastavu“, dodao je Stanković.

Koordinaciono telo je, kao i prethodnih godina, nabavkom torbi i školskog pribora, pomoglo đake prvake svih škola u Preševu, Bujanovcu i Medveđi. Za nabavku školskog pribora, za ukupno 845 prvaka, Koordinaciono telo je iz budžeta izdvojilo 2 250 000 dinara.