Arhiva vesti
                   

BUJANOVAČKE SLAVE 7. ROĐENDAN

3. Avgust 2022.

Bujanovac – Beograd -  Pre sedam godina, 3. avgusta 2015, objavljen je prvi tekst na portalu Bujanovačke. Od tada do danas portal je objavio  još gotovo 12.000 naslova.

Za ovih 7 godina Bujanovačke su se, zahvaljujući svojoj objektivnosti i nepristrasnosti, profilisale kao medij koji radi u službi građana. Vodeći se geslom da novinarstvo nema naciju, postali smo prvi elektronski medij, ne samo u ovom kraju, koji je uveo i sadržaj na albanskom jeziku.

Preko 10.000.000   građana je za ovo vreme bar jednom pogledalo portal Bujanovačke, a samo od početka ove godine  objave na Fejsbuk profilu Bujnovačkih stigle su do 3.000.000 ljudi.

„U našem uvodnom tekstu pre 7 godina, postavili smo pitanje: Zašto Bujanovačke? Verujemo da smo u dobroj meri ispunili osnovni cilj dat u odgovoru na ovo pitanje: „Zato što su Bujanovačke potrebne Bujanovcu i zato što je on, Bujanovac, potreban nama. Ukratko, zato što smo potrebni jedni drugima“, stoji u saopštenju povodom rođendana ovog portala.

U ime Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa,svoje i ime zaposlenih u službi, rođendan je Bujanovačkim čestitala i još mnogo uspešnih godina portalu poželela v.d.pomoćnice direktorke Službe, Tamara Milošević Grbić.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo