Arhiva vesti
                   

BUJANOVAČKA „BIVODA” NA SAJMU PREDUZETNIŠTVA I PRIVREDE U NIŠU

26. Septembar 2017.

Bujanovac, Niš - Kompanija „Bivoda“iz Bujanovca predstavlja se na Sajmu preduzetništva i privrede u Nišu.

To je najveći regionalni sajam, a po rečima Branislava Popovića, predsednika Nadzornog odbora „Jumka“,  od izuzetnog je značaja za predstavljanje „Bivode“, koja posluje u okviru kompanije „Jumko“.

„Najveći broj kupaca „Bivoda“  je upravo u južnoj Srbiji, a Niš, kao najveći grad u ovom delu znemlje, od izuzetnog je značaja za tržište preduzeća. Sajam je prilika da se ostvari bolji kontakt između kupaca i rukovodstva „Bivode,“ rekao je Popović.

On je dodao da je sajam odlična prilika za pronalaženje novih i susrete sa bivšim kupcima, kao i obnavljanje saradnje sa nekadašnjim  kupcima u maloprodaji i veleprodaji.

„Ovo je prilika da se sretnemo i sa dobavljačima, ali i da podržimo ovakve sajamske manifestacije, u nadi da će se i u Vranju uspostaviti tradicija sajamskih manifestacija, jer je nedavno bio organizovan Sajam pčelarstva,“ rekao je Popović.
 
Sajam preduzetništva i privrede u Nišu traje do subote i mesto je okupljanja privrednika, lokalnih samouprava i preduzetnika sa jugoistoka Srbije.

Cilj okupljanja je stvaranje prilika za regionalnu saradnju u preduzetništvu, stimulisanje poslovnog povezivanja privrednika jugoistočne Srbije, kao i promocije preduzetništva i mogućnosti samozapošljavanja.

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo