Arhiva vesti
                   

„BIVODA“ NA SAJMU HRANE I PIĆA

28. Novembar 2014.

Bujanovac – Bujanovačka „Bivoda“ učesnik je 41. Sajma hrane i pića koji je otvoren u Beogradu.

„Bivoda“ će prezentaciju svojih proizvoda  na Beogradskom sajmu imati u petak, i to na štandu Regionalne Privredne Komore Leskovac. Tom prilikom će biti predstavljen i nov proizvod „BiMango”.

 „Radi se o gaziranom bezalkoholnom piću sa ukusom manga u ambalaži od 0,5 i 2 litra. Na štandu će se naći celokupan asortiman naših proizvoda koji će posetioci Sajma moći da se degustiraju“, izjavio je direktor „Bivode” Dejan Đelić.

Prema njegovim rečima, posetioci Sajma biće u prilici da, osim gazirane, probaju i prirodnu negaziranu vodu „Biakva”, gazirane sokove „BiKolu”, „BiOranž”, „BiGazozu”, kao i negazirane sokove „BiKajsiju”, „BiBorovnicu” i „BiJabuku”.  

Đelić je rekao da fabrika flaširane vode i sokova iz Bujanovca tradicionalno učestvuje na Sajmu hrane pića. On je dodao da je štand proizvoda „Bivode” prethodnih godina bio izuzetno posećen, a nisu izostala ni priznanja za kvalitet proizvoda ove fabrike.  


Na Sajmu, koji će trajati do 29. novembra, predstaviće se oko 350 domaćih i stranih izlagača sa oko 1.500 različitih proizvoda.

Cilj sajma je predstavljanje manjih poljoprivrednih i prehrambenih proizvođača i njihovih proizvoda koje prave na tradicionalan način, kao bi se stvorili novi brendovi i pronašla nova tržišta.
 

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo