Arhiva vesti
                   

ARSIĆ OBIŠAO POLICIJU NA TERENU

17. Januar 2018.

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je u protekloj nedelji obišao policijske punktove na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, odnosno one u Sponcu i Medevcu, i u otvorenom razgovoru sa pripadnicima policije saznao kakvo je stanje na terenu.

„Uprkos teškim uslovima za rad, boravku na velikim hladnoća i odvojenosti od porodica i domova, ovi ljudi nisu klonuli duhom. Sagledavajući osnovne probleme sa kojima se susreću i prostora u kome borave, konstantovano je da su uslovi za smeštaj zadovoljavajući, ali da je potrebno raditi na poboljšanju istih”, rekao je Arsić i naglasio da u toj opštini do sada nisu imali većih problema, niti drugih situacija u kojima bi njihova policija reagovala.

Predsednik Arsić je ocenio da je trenutno stanje u Medveđi stabilno, kao što je bilo i u prethodnom periodu, napominjući da im je Policija mnogo puta pomagla kada su u pitanju vanredne situacije prouzrokovane padavinama.

„Prošle godine smo imali vanrednu situaciju pruzrokovanu velikim nanosima snega. Pripadnici vojske i policije su svojim vozilima obilazili zabačena domaćinstva i dopremali lekove i hranu Crvenog krsta. Mogu samo sa ponosom da istaknem da imamo odličnu saradnju. koju ćemo čuvati i dalje unapređivati ”, istakao je Arsić.

Izvor: Jugmedia, Info centar Jug i Koordinaciono telo