Arhiva vesti
                   
27. Juli 2020.

NUNS OSUDIO PRETNjE NOVINARU BUJANOVAČKIH DOK JE FOTOGRAFISAO BAŠTE KAFIĆA

Bujanovac, Beograd - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) je najoštrije osudilo pretnje upućene novinaru portala Bujanovačke Nikoli Stevanoviću i pozvalo nadležno tužilaštvo i policiju da pod hitno pokrenu postupak i utvrde identitet prestupnika.

 

27. Juli 2020.

POČELA PODELA PAKETA POMOĆI ZA ŽENE ŽRTVE NASILjA SA JUGA SRBIJE

Vranje, Bujanovac - Uz podršku Britanske ambasade u Republici Srbiji, a u partnerstvu sa A11 - Inicijativom za ekonomska i socijalna prava, Odbor za ljudska  prava Vranje je započeo veliku humanitarnu akciju podele 40 paketa pomoći,  koja je zbog izbijanja pandemije KOVID-19, namenjena višestruko ugroženim  ženama...

 

27. Juli 2020.

JABLANIČKI OKRUG: 37 NOVOOBOLELIH, MEĐU NjIMA DVOJE DECE

Leskovac, Medveđa - U Jablaničkom okrugu su u toku poslednja 24 sata na korona virus testirane 184 osobe, među kojima je potvrđeno 37 novih slučajeva zaraze, od toga dva među decom.

 

24. Juli 2020.

POZIV DESKA KREATIVNA EVROPA SRBIJA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU IN - HOUSE OBUKE U KULTURI (ROK: 10. AVGUST 2020)

Desk Kreativna Evropa Srbija poziva sve ustanove kulture i organizacije civilnog društva da podnesu predloge za učešće u programu in-house obuke, koja podrazumeva direktan rad sa timom javne ustanove ili udruženja građana koje se prijavljuje.

 

24. Juli 2020.

ISTRAŽIVANjE: RECI NAM KAKO KOVID19 UTIČE NA TEBE I TVOJE STUDIRANjE?

Krajem aprila smo vas pitali kako su pandemija i vanredno stanje uticali na vas, i kako su se fakulteti prilagodili. Sada su na većini fakulteta prošli junski i julski ispitni rok, pa nas interesuje kakvi su vam sada utisci.

 

24. Juli 2020.

ZAPOSLENIMA OD DRŽAVE PO 18.000 DINARA

Beograd - Ministar finansija Siniša Mali potvrdio je da će svi zaposleni kod preduzetnika, u malim i srednjim preduzećima, od države dobiti 60 odsto minimalne zarade već do 10. avgusta, a zatim i u septembru. On je istakao da je država našla način da izdvoji direktna novčana sredstva za privredu i zaposlene.

 

24. Juli 2020.

JOŠ 20 POZITIVNIH NA KORONU U BUJANOVCU, UKUPNO 93

Bujanovac – Za još 20 meštana opštine Bujanovac je u četvrtak potvrđeno da su zaraženi korona virusom, čime je ukupan broj potvrđenih slučajeva sa 73 za dva dana narastao na 93.

 

24. Juli 2020.

ARSIĆ: NI ALBANCI NISU SREĆNI ŠTO SU SAMI FORMIRALI VLAST

Bujanovac  – Siguran sam da ni politički lideri Albanaca nisu srećni zbog načina na koji je formirana opštinska vlast, rekao je dojučerašnji zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić u sredu na konstitutivnoj sednici skupštine.

 

23. Juli 2020.

KONKURS MINISTARSTVA KULTURE ZA SUFINANSIRANjE E-MOBILNOSTI UMETNIKA (ROK: 20. SEPTEMBAR 2020)

Ministarstvo kulture i informisanja je raspisalo novi Konkurs za sufinansiranje e-mobilnosti umetnika.

 

23. Juli 2020.

POLjOPRIVREDNICIMA STIŽU REŠENjA ZA DOPRINOSE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Poreska uprava je saopštila je da je u toku uručenje rešenja za uplatu doprinosa za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika za 2020. godinu, za osiguranike kojima se obaveza utvrđuje rešenjem poreskog organa.

 

«Претходна страна   Следећа страна»