Arhiva vesti
                   
1. Mart 2024.

PREVENTIVNI BESPLATNI PREGLEDI ŠTITNE ŽLEZDE U NEDELjU U DOMU ZDRAVLjA BUJANOVAC

Preventivni ultrazvučni pregledi štitne žlezde i uzimanje materijala za hormonski status štitne žlezde obavljaće se u nedelju (3. mart) u Domu zdravlja Bujanovac. Fokus je na sugrađanima koji nemaju potvrđenu bolest štitne žlezde, jer je cilj da se otkriju novi slučajevi.

 

29. Februar 2024.

KONKURS ZA SUFINANSIRANjE PROJEKTA PROIZVODNjE MEDIJSKIH SADRŽAJA U OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA U 2024. GODINI

Opštinsko Veće opštine Bujanovac, na sednici održanoj 29.02.2024.god. raspisala Konkurs za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja u oblasti javnog informisanja u 2024. godini.

 

28. Februar 2024.

MEDVEĐA: VIŠE OD POLA MILIONA DINARA PRIKUPLjENO SINOĆ NA HUMANITARNOM KONCERTU ZA MARIJU NIKOLIĆ IZ RUJKOVCA

Sa više od 27 muzičara iz Jablaničkog okruga, velikim brojem humanih ljudi iz Medveđe, Leskovca i Lebana, sinoć je u restoranu Kamelot održan humanitarni koncert na kome je za lečenje Marije Nikolić iz Rujkovca prikupljeno 504.000,00 dinara.

 

28. Februar 2024.

FILM O DžEJU "NEDELjA" USKORO ĆE BITI U BUJANOVCU

Ljubitelji sedme umetnosti u Bujanovcu moći će 6. marta u dva termina da pogledaju film „Nedelja“, koji prati život jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog. slota, od 17.00 i 19.30 časova u velikoj sali Kulturnog centra „Vuk Karadžić“.

 

28. Februar 2024.

NATAŠA STANISAVLjEVIĆ I NENAD MITROVIĆ POSETILI KORISNIKE KOLEKTIVNOG CENTRA U BUJANOVCU

Komesarka za izbeglice i migracije Republike Srbije Nataša Stanisavljević je zajedno sa v.d. direktorom Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenadom Mitrovićem, posetila korisnike kolektivnog centra ''Salvatore i Tehnička škola'' u Bujanovcu i tom prilikom razgovarala sa korisnicima o njihovim potrebama.

 

23. Februar 2024.

NENAD MITROVIĆ NA SAJMU TURIZMA

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović i v.d. pomoćnice direktora Jelena Jakšić posetili su 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

 

23. Februar 2024.

RASPISAN JE JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA RAZVOJ SEOSKOG TURIZMA

Ministarstvo turizma i omladine Vlade Republike Srbije objavilo je danas Javni poziv za podnošenje prijava za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj seoskog turizma, koji će trajati do 15. aprila ove godine.

 

23. Februar 2024.

DRAGAN KULIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE MEDVEĐA

Na drugoj sednici Skupštine opštine, održanoj danas sa početkom u 10 časova, pred odbornicima se našlo 18 tačaka.

 

23. Februar 2024.

PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA SUBVENCIONISANE POLjOPRIVREDNE KREDITE

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i ove godine subvencioniše najpovoljnije kredite za poljoprivredne proizvođače za koje je u budžetu opredeljeno 1,2 milijarde dinara, a rok za podnošenje zahteva je 15. oktobar tekuće godine.

 

22. Februar 2024.

MUHOVAC JE PRVO SELO KOJE ĆE OVE GODINE DOBITI ASFALT

Opština Bujanovac pripremila je 3,7 miliona dinara za asfaltiranje dve ulice u selu Muhovac.

 

«Претходна страна   Следећа страна»