Arhiva vesti
                   
28. Septembar 2020.

„KOMUNALAC“MENjA STARE VENTILE U BUJANOVCU

Bujanovac - JP „Komunalac“ je započeo sa zamenom starih ventila na gradskoj vodovodnoj mreži, što će konačno omogućiti isključivanje određenih područja u slučaju havarije, a ne celog grada, što je do sada bio slučaj.

28. Septembar 2020.

STALAN POSAO ZA SEDAM LEKARA I SEDAMNAEST MEDICINSKIH SESTARA U PREŠEVU

Preševo – Stalan posao u Domu zdravlja u Preševu je dobilo 24 medicinara.

28. Septembar 2020.

JOŠ MIGRANATA STIGLO NA JUG SRBIJE

Preševo - U zajedničkoj akciji grada Sombora, Komesarijata za migracije i somborske policije, u petak ujutro je u Somboru sprovedena akcija dislokacije oko 300 migranata iz Sirije i Paksistana, koji nemaju regulisan boravak u ovom gradu, pišu Novosti.

28. Septembar 2020.

SEDAM PRIJAVA PROTIV UGOSTITELjA U JABLANIČKOM OKRUGU

Medveđa - Sanitarni i komunalni insprektori su podneli 7 prijava protiv ugostitelja zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera, kažu iz Jablaničkog okruga.

25. Septembar 2020.

KONKURS „JUŽNIH VESTI" ZA NOVINARA U LESKOVCU (ROK: 11. OKTOBAR 2020)

Želite li da se pridružite novinarskoj ekipi „Južnih vesti“ i izveštavate iz leskovačkog kraja? „Južne vesti“ traže pojačanje da bi unapredie informisanje građana  Jablaničkog okruga, ali i ostatka Srbije,  o dešavanjima u tom kraju. Pridružite im se.

 

25. Septembar 2020.

UČESTVUJTE NA UVODNOJ KONFERENCIJI PROJEKTA SOCIETIES

Učestvujte na uvodnoj konferenciji projekta SOCIETIES – Podrška organizacijama civilnog društva jačanjem njihovih veština, inkluziji osoba sa invaliditetom i EU standardima u zemljama u jugoistočnoj Evropi, 2. faza, 30. septembra 2020. godine. Projekat finansira Evropska unija.

 

25. Septembar 2020.

JEDINI RENGENOLOG U DOMU ZDRAVLjA BUJANOVAC IDE U PENZIJU

Bujanovac - Domu zdravlja u Bujanovcu već godinama nedostaju lekari specijalisti, a sada u je u opasnosti da u vreme korone ostane i bez jedinog rendgenologa.

25. Septembar 2020.

POMOGNIMO PORODICI RODOM IZ BUJANOVCA!

Bujanovac - Petočlanoj porodici Trifunović, rodom iz Bujanovca, potrebna je pomoć jer su ostali bez krova na glavom, roditelji su bez posla, a jedno od troje dece je nedavno imalo operaciju na srcu, kojom mu je život spašen u poslednjem trenutku.

25. Septembar 2020.

ASFALTIRANA ULICA VOJVODE MIŠIĆA U MEDVEĐI, UREĐUJU SE PUTEVI U GAJTANU

Medveđa - U okviru redovnog održavanja asfaltnog kolovoza, u Medveđi je rekonstruisana ulica Vojvode Mišića, a uređuju su i putevi na tri lokacije u mesnoj zajednici Gajtan.

24. Septembar 2020.

REGIONALNI KONKURS ZA KRATKU PRIČU BIBER (ROK: 1. DECEMBAR 2020)

Regionalni konkurs za kratku priču Biber otvoren je do 1. decembra 2020. godine za autorke i autore koji pišu na srpskom, albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom ili hrvatskom jeziku -  kako za afirmisane, tako i za  one koji nisu do sada   objavljivali svoje radove.

«Претходна страна   Следећа страна»