Arhiva vesti
                   
27. Januar 2020.

INTERVJU „POLTIKA“: IZLAZAK ALBANACA NA IZBORE POTVRDA JE DA SU DEO SRBIJE

Intezivni razgovori između Beograda i Tirane, kao što vidimo, daju rezultate, tako da postepeno ali sigurno svi na ovim prostorima shvataju da su Albanci sa juga centralne Srbije građani Republike Srbije što njihov sporazum o zajedničkom izlasku na izbore praktično potvrđuje.

24. Januar 2020.

USAID I MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE OLAKŠAVAJU PRISTUP KREDITIMA ZA MALA I SREDNjA POLjOPRIVREDNA PREDUZEĆA

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su program kreditne garancije u saradnji sa ProCredit bankom...

24. Januar 2020.

AUDICIJA ZA UČEŠĆE NA TAKMIČENjU „SRBIJA U RITMU EVROPE“U SUBOTU U MEDVEĐI

Svi zainteresovani omladinci, starosti od 12 do 20 godina, koji žele da učestvuju na audiciji „Srbija u ritmu Evrope“ za pevače i plesače mogu da se prijave u Osnovnoj školi „Gornja Jablanica“ u Medveđi do 25. januara, odnosno do samog početka audicije u 12.30 časova.

24. Januar 2020.

VOJSKA POZIVA SVE PUNOLENTE MLADIĆE DA SE PRIJAVE U VOJNU EVIDENCIJU

Ministarstvo odbrane uputilo je poziv za uvođenje u vojnu evidenciju osoba koje ove godine postaju punoletne, mladićima rođenim 2002. godine, kao i starijih godišta koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju.

23. Januar 2020.

JAVNI POZIV ZA PROJEKTE PODIZANjE SVESTI JAVNOSTI O TRGOVINI LjUDIMA U SVRHU RADNE EKSPLOATACIJE U SRBIJI (ROK: 20. FEBRUAR 2020)

U okviru zajedničkog programa Evropske unije i Saveta Evrope „Horizontal Facility za Zapadni Balkan i Tursku II“, akcija „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji“ objavljuje poziv za grantove.

23. Januar 2020.

TRENING ZA PRIPREMU, PISANjE I BUDžETIRANjE EU PROJEKATA

Tokom februara, stručnjaci iz tima EUTA organizuju trodnevni trening namenjen pojedincima koji žele da usavrše svoje veštine u pisanju i pripremi projekata za EU fondove.

23. Januar 2020.

ISTRAŽIVANjE „MLADI U MEDIJSKOM OGLEDALU“

Krovna organizacija mladih Srbije je u toku 2019. godine sprovela istraživanje o položaju mladih u medijima, čiji su rezultati objavljeni krajem prošle nedelje pod nazivom „Mladi u medijskom ogledalu 2019.“

22. Januar 2020.

KONKURS PROGRAMA ZA ODRŽIVE BIZNISE (ROK: 31. JANUAR 2020)

Program za održive biznise je novi program Smart kolektiva namenjen razvoju preduzeća sa jakim društvenim uticajem u Srbiji i njihovoj pripremi za impakt investicije.

22. Januar 2020.

KONKURS ZA LOKALNE OMLADINSKE ORGANIZACIJE U OKVIRU FONDA ZA MLADE „I NAŠ GLAS TREBA DA SE ČUJE“(ROK: 28. FEBRUAR 2020)

Fondacija Centar za demokratiju je raspisala konkurs za dodelu sredstava iz Fonda za mlade „I naš glas treba da se čuje“u okviru projekta „Mladi Balkana za Evropu“.

22. Januar 2020.

RASPISAN KONKURS ZA PROJEKTE KULTURNE SARADNjE NA ZAPADNOM BALKANU (Rok: 17. mart 2020)

Evropska komisija je otvarila poziv za podnošenje predloga projekta kulturne saradnje na Zapadnom Balkanu pod nazivom „Jačanje kulturne saradnje i konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija u regionu Zapadnog Balkana“

«Претходна страна   Следећа страна»