Arhiva vesti
                   
21. Maj 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU BIPS HAB ZA PREMIJUM HRANU

BIPS Hab za Premijum Hranu pruža podršku proizvođačima visokokvalitetne hrane iz Srbije koji su već prisutni ili imaju potencijal za ulazak na domaće i strano tržište. Cilj je da se domaćim kompanijama pomogne da unaprede svoje proizvode kako bi bolje odgovorili na trendove na tržištu, potražnju...

21. Maj 2019.

POZIV ZA UPIS NA ODELjENjE EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU - 21.05.2019.

Služba Koordinacionog tela, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, je pokrenula kampanju, odnosno uputila poziv budućim studentima da se upišu na odeljenje Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

21. Maj 2019.

SVEČANOM SEDNICOM SKUPŠTINE OBELEŽEN DAN OPŠTINE MEDVEĐE

Medveđa – Opština Medveđa je, uz mnogobrojne zvanice, svečanom sednicim Skupštine obeležila svoj dan, 75 godina od oslobođenja od fašizma, a zaslužnim građanima su dodeljena priznanja.

20. Maj 2019.

BANKA INTEZA NAGRAĐUJE NAJUSPEŠNIJE POLjOPRIVREDNIKE – KONKURS INTEZA FARMER 2019!

Banka Inteza je pokrenula sedmi po redu konkurs Inteza Farmer u okviru kojeg nagrađuje najbolje poljoprivredne proizvođače. Nagradni fond takmičenja iznosi 2,4 miliona dinara, a nagrade će biti dodeljene u kategorijama Intesa farmer godine, Intesa farmer inovator i Intesa mladi farmer.

20. Maj 2019.

PRIJAVI SE ZA EDU VIKI KAMP 2019!

Vikimedija Srbije vas poziva na četvrti Edu Viki kamp! Kamp će se održati u Kladovu od 15. do 18. jula 2019. Kamp okuplja dobrovoljce koji imaju želju da aktivno doprinose razvoju obrazovnog programa Vikimedije Srbije.

20. Maj 2019.

POČINjE IZRADA KATALOGA ALBANSKIH IMENA

Beograd – Ministar državne uprave i lokalne samouprave, Branko Ružić razgovarao je sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji, Andreom Oricijom o ostvarivanju prava na službenu upotrebu albanskog jezika i pisma, odnosno na upotrebu ličnog imena pripadnika albanske nacionalne manjine.

20. Maj 2019.

OTVORENA REKONSTRUISANA ZGRADA OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković presekli su danas crvenu traku i na taj način otvorili rekonstruisanu zgradu Skupštine opštine Medveđa, u koju je uloženo ukuono 53 miliona dinara.

17. Maj 2019.

KONKURS ZA NOVO NAJBOLjE DIGITALNO REŠENjE KOJE PODSTIČE AKTIVIZAM GRAĐANA (ROK: 15.06.2019)

Imate ideju za novu aplikaciju ili platformu koja može da poveže građane i pomogne im u rešavanju problema u njihovoj zajednici? Mislite da digitalna demokratija može da doprinese većem uključivanju građana i građanki u kreiranju politika?

17. Maj 2019.

POZIV ZA DODELU FINANSIJSKE PODRŠKE ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je objavila poziv za dodelu finansijske podrške organizacijama civilnog društva u okviru projekta  WEB4YES – Western Balkans Civil Society Organizations for Youth Employment Support.

16. Maj 2019.

KONKURS ZA NOVINARSKU STIPENDIJU JIRŽI DINSTBIR 2019/2020 (ROK: 02.06.2019)

Stipendija Jirži Dinstbir namenjena je novinarima iz zemalja zapadnog Balkana.

«Претходна страна   Следећа страна»