Arhiva vesti
                   
18. Februar 2019.

"ŽENE ISTOKA I ZAPADA", SLIČNOSTI I KULTUROLOŠKE RAZLIKE

Bujanovac – Međunarodna organizacija za migracije organizovala je kulturološki forum "Žene istoka i zapada". O kulturama zemalja Bliskog istoka, sličnostima i razlikama govorile su migrantkinje iz prihvatnih centara u Vranju i Bujanovcu, kulturolozi, sociolozi.

13. Februar 2019.

SVE JE VIŠE BOLESNE DECE ZBOG NATO BOMBI

Beograd – Objavljeni prvi rezultati naučno-medicinske studije o malignim oboljenjima kod rođenih u periodu NATO bombardovanja naše zemlje.

12. Februar 2019.

PESNIK IZ BOŽINjEVCA PROMOVISAO NOVU ZBIRKU

Bujanovac – Biblioteka “14. Novembar“ priredila je u bujanovačkom Domu kulture  promociju zbirke pesama za decu„Bašta duginih boja“ pesnika Miodraga Tomića iz Božinjevca kod Bujanovca.

11. Februar 2019.

PREDSEDNIK SRBIJE, ALEKSANDAR VUČIĆ U BUJANOVCU

Bujanovac – Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić završio je posetu dvodevnu posetu Pčinjskom okrugu uz poruku da još mnogo toga može da se uradi za opštine tog kraja i da će uložiti mnogo energije, truda i rada da bi ljudi živeli bolje.

6. Februar 2019.

PREDSTAVLjANjE PROGRAMA "EVROPA ZA GRAĐANE I GRAĐANKE" U BUJANOVCU

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao nacionalna kontakt tačka za program Evropske unije „Evropa za građane i građanke” u Srbiji, u saradnji sa Službom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije...

«Претходна страна