Arhiva vesti
                   
13. Avgust 2018.

MINISTARSTVO ZA DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: PODRŠKA ZA PET PROJEKATA SA JUGA SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Na sajtu Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu su objavljeni rezultati konkursa za programe i projekte iz oblasti informisanja na jezicima nacionalnih manjina.

13. Avgust 2018.

300 PRIJAVA ZA 60 RADNIH MESTA

Medveđa  - U Medveđi je obavljeno testiranje radnika za rad u fabrici čarapa koja će uskoro biti otvorena u nekadašnjem pogonu niškog „Niteksa", a za 60 radnih mesta se prijavilo 300 zainteresovanih.

13. Avgust 2018.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE RADI UČEŠĆA U PROGRAMU/PROJEKTU: ZAVRŠETAK IZGRADNjE SPORTSKIH OBJEKATA NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE „ZAVRŠI ZAPOČETO”

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo poziv za podnošenje predloga programa/projekata: Završetak izgradnje sportskih objekata na teritoriji Republike Srbije. Prioritet imaju programi/projekti koji se odnose na finansiranje radova na otvorenim...

9. Avgust 2018.

BESPLATNA STRUJA ZA VEĆI BROJ DOMAĆINSTAVA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Prema navodima dnevnih novina „Blic”, juče su na snagu stupile izmene i dopune Uredbe o energetski ugroženom kupcu, kojima nadležni pokušavaju da najsiromašnijim građanima olakšaju procedure dobijanja besplatnih kilovata.

9. Avgust 2018.

„ZLATNI KOTLIĆ GEJZIRA“ - TAKMIČENjE ZA MAJSTORA RIBLjE ČORBE U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa - Tradicionalna manifestacija „Zlatni kotlić gejzera“se ove godine održava  12. avgusta u Sijarinskoj Banji, a pored takmičenja u spravljanju najbolje riblje čorbe, očekuju se i druga takmičenja, zabavni program i zajednički ručak.

9. Avgust 2018.

KONKURS ZA OBUKU PEDAGOŠKIH ASISTENATA ZA PODRŠKU U OBRAZOVANjU UČENIKA IZ OSETLjIVIH DRUŠTVENIH GRUPA U OSNOVNOJ ŠKOLI (ROK: 14.8.2018)

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je raspisalo konkurs za podnošenje prijava kandidata i kandidatkinja sa teritorije Republike Srbije koji su zainteresovani za obuku za pedagoškog asistenta za podršku u obrazovanju dece i učenika iz osetljivih društvenih grupa, posebno pripadnika romske nacionalne manjine u osnovnoj školi.

8. Avgust 2018.

HUMANITARNO UDRUŽENjE „KOCE ZAUVEK“: DOBAR ODZIV DAVALACA KRVI

Bujanovac -U humanitarnoj akciji koju je u nedelju organizovalo humanitarno  udruženje „Koce zauvek“ iz Vranja  prikupljene  su nedostajuće jedinice krvi, zbog kojih je Zavod za transfuziju krvi iz Niša apelovao na dobrovoljene davaoce da pomognu.

8. Avgust 2018.

BOGATA TURISTIČKA SEZONA U OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa - Pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i opštine Medveđa, Turistička organizacija opštine Medveđa i Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gejzer“...

7. Avgust 2018.

OBELEŽEN DAN RUDARA U MEDVEĐI

Medveđa - Dan rudara se u opštini Medveđa obeležava u znak sećanja na 6. avgust 1903. godine, kada je u Senjskom rudniku, prvoj i najstarijoj jami u zemlji, počeo štrajk zbog loših finansijskih i radnih uslova rudara.

7. Avgust 2018.

POČINjE OMLADINSKA NEDELjA

Beograd - Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) je pokrenula inicijativu za obeležavanje Dana mladih, 12. avgusta, pod nazivom Omladinska nedelja.

«Претходна страна   Следећа страна»