Arhiva vesti
                   
17. Avgust 2018.

PRVI MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA U MEDVEĐI

Medveđa – U sali Kulturnog centra opštine Medveđa je održan prvi Međunarodni festival folklora, a narodne igre su tokom dve večeri, koliko je trajao festival, predstavila folklorna društva iz Poljske, Bugarske, Crne Gore i Srbije.

17. Avgust 2018.

JAVNI POZIV O USLOVIMA ZA OSTVARIVANjE PRAVA PREVENSTVA ZAKUPA ZEMLjIŠTA U DRŽAVNOJ SVOJINI 2018

Komisija za davanje saglasnosti na investicioni plan uz predlog mera za realizaciju zakupa u postupku ostvarivanja prava prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta, obrazovana Rešenjem ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede...

16. Avgust 2018.

SVEČANI ISPRAĆAJ KANDIDATA IZ PČINjSKOG OKRUGA KOJI SU PRIMLjENI U VOJNE ŠKOLE

Vranje, Bujanovac - Na konkursu Ministarstva odbrane za prijem građanstva u vojne škole je primljeno devet kandidata iz Pčinjskog okruga, od kojih je šestoro sa teritorije grada Vranja, dvoje iz opštine Bujanovac i jedan iz Kosovsko-pomoravskog upravnog okruga.

16. Avgust 2018.

FESTIVAL MEDA U MEDVEĐI

Medveđa - Na sastanku koji je održan u kabinetu predsednika opštine Medveđa, Nebojše Arsića, dogovoreno je održavanje nove manifestacije u ovoj opštini, festivala meda.

16. Avgust 2018.

RODITELjSKI DODATAK ZA DRUGO, TREĆE I ČETVRTO DETE ĆE BITI ISPLAĆEN 20. AVGUSTA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – „Roditeljski dodatak za drugo, treće i četvrto dete će biti isplaćen 20. avgusta jer je Zakon o finansijskoj podršci stupio na snagu u julu ove godine,“izjavio je na konferenciji za novinare ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

16. Avgust 2018.

KONKURS U OBLASTI OTVORENIH PODATAKA (ROK: 30.09.2018)

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), u partnerstvu sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, poziva zainteresovane organizacije civilnog društva, medije i državne visokoškolske ustanove da se prijave na Konkurs u oblasti otvorenih podataka.

14. Avgust 2018.

POZIV PRIPADNICIMA MANjINA DA SE UPIŠU U POSEBAN BIRAČKI SPISAK

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave  (MDULS)  je pozvalo pripadnike nacionalnih manjina koji ispunjavaju opšte uslove za sticanje biračkog prava u Republici Srbiji...

14. Avgust 2018.

MIGRANTI IZ PRIHVATNIH CENTARA U PREŠEVU, BUJANOVCU I VRANjU POSETILI MANASTIR SVETI PROHOR PČINjSKI

Preševo, Bujanovac - Deca migranti i njihovi roditelji koji su privremeno smešteni u prihvatnim centrima u Preševu, Bujanovcu i Vranju su posetili manastir Sveti Prohor Pčinjski i obišli letnjikovac i staru vodenicu na obroncima planine Kozjak.

14. Avgust 2018.

POMOĆ SRPSKIM PREDUZEĆIMA IZ OBLASTI AGROBIZNISA I PREHRAMBENOG SEKTORA - KONKURS OTVOREN DO 31. AVGUSTA

Beograd - U okviru projekta Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji, koji finansira Vlada Ruske Federacije, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija...

14. Avgust 2018.

MEĐUNARODNI STUDENTSKI FESTIVAL U TRONDHEJMU 2019- ISFIT

Međunarodni studentski festival u Trondhejmu u Norveškoj (ISFiT) je studentski festival koji će se održati u februaru 2019. godine na temu migracija. ISFiT poziva studente iz celog sveta da se prijave za dijalog koji će se održati naredne godine.

«Претходна страна   Следећа страна»