Arhiva vesti
                   
20. Jun 2018.

MEĐUNARODNO TAKMIČENjE U CRTANjU ZA MLADE

Beograd – Ako imate između 10 i 14 godina, uzmite učešće u globalnom umetničkom takmičenju koje je posvećeno sedamdesetoj godišnjici donošenja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima, koja je jedan od najvažnijih dokumenata dvadesetog veka.
18. Jun 2018.

SREDNjA STRUČNA ŠKOLA „SVETI SAVA“ DOBILA JOŠ JEDAN SMER

Bujanovac- Ministarstvo prosvete je odobrilo bujanovačkoj Srednjoj stručnoj školi „Sveti Sava“ otvaranje još jednog smera, tako da će naredne školske godine u toj školi, umesto za 120, biti mesta za 150 učenika prvog razreda.

18. Jun 2018.

RASPISAN JAVNI POZIV ZA DODELU SREDSTAVA PODSTICAJA ZA PRIVLAČENjE DIREKTNIH INVESTICIJA

Ministarstvo privrede Republike Srbije je raspisalo javni poziv za dodelu sredstava podsticaja za privlačenje direktnih investicija, i za tu namenu je opredeljeno više od 4,2 miliona evra.

18. Jun 2018.

GLOBALNA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA

Projekat „Globalna škola preduzetništva” se organizuje sa ciljem da se studentima i diplomcima omogući sticanje svih znanja i veština neophodnih za pokretanje sopstvenog biznisa.

14. Jun 2018.

STANKOVIĆ ČESTITAO RAMAZANSKI BAJRAM - 14.06.2018.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uputio je čestitke povodom Ramazanskog Bajrama stanovnicima opština koji proslavljaju ovaj praznik.

14. Jun 2018.

U BUJANOVCU POČINjE IZGRADNjA NOVE PEŠAČKE ZONE

Bujanovac -  Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac, je potpisao ugovor sa preševskom firmom „Saba Belča,“ koja će biti izvođač radova na izgradnji nove pešačke zone u centru Bujanovca. Vrednost projekta je 8,8 miliona dinara.

14. Jun 2018.

ŠKOLA U KOJOJ NE POSTOJI VRŠNjAČKO NASILjE

Medveđa - Osnovna škola „Sijarinska banja” u istoimenom mestu, koje se nalazi na teritoriji opštine Medveđa, pravi je primer multietničke sredine, jer se u njoj školski drugovi biraju na osnovu zajedničkih sklonosti, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.

14. Jun 2018.

CRNOGORSKI DEČIJI PESNIK I GLUMAC GOSTOVALI NA JUGU SRBIJE

Medveđa – Velimir Ralević, pesnik za decu iz Berana, i Dejan Đonović, glumac iz Podgorice, su prethodnih par dana gostovali u domovima kulture na jugu Srbije, gde su nastupali i družili se sa mališanima.

13. Jun 2018.

PRIJAVA ZA OBUKU RAZVIJANjA PREDUZETNIŠTVA U PREŠEVU

Preševo - Opština Preševo je obavestila sva zainteresovana lica o programu subvencionisanja samozapošljavanja, koji će realizovati Zavod za zapošljavanje Republike Srbije i opština Preševo. 

13. Jun 2018.

IZLOŽBA O BEČU I BEČKOM KONGRESU U KULTURNOM CENTRU MEDVEĐE

Medveđa - U saradnji sa Austrijskim kulturnim forumom u Kulturnom centru opštine Medveđe  je otvorena izložba „Beč 1814/15 - o gradu i kongresu“.

«Претходна страна   Следећа страна»