Arhiva vesti
                   
26. Jun 2018.

ČEKA SE ODOBRENjE FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA JUŽNU PRUGU

Beograd, Preševo – Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je razgovarala sa Dubravkom Negre, direktorkom predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan, o tekućim projektima koji se relizuju uz podršku EIB i novom ciklusu investicija u oblasti infrastrukture u Srbiji.

26. Jun 2018.

JAČANjE ZAŠTITE NACIONALNIH MANjINA U SRBIJI – KONKURS ZA DODELU GRANTOVA JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE (ROK: 6.7.2018)

U okviru Projekta „Jačanje zaštite nacionalnih manjina u Srbiji,“ kao dela Horizontalnog programa saradnje za Zapadni Balkan i Tursku, koji se finansira sredstvima Evropske unije i Saveta Evrope...

25. Jun 2018.

POLjOPRIVREDNICI IZ BUJANOVCA DOBIJAJU FINANSIJSKU POMOĆ

Bujanovac - Opštinsko veće bujanovačke opštine je na sednici, koja je održana u petak, usvojilo Program podrške poljoprivrednicima u 2018. godini, a javni poziv za raspodelu 20 miliona dinara će biti raspisan u toku naredne nedelje.

25. Jun 2018.

POVRTARI IZ PRIHVATNOG CENTRA U PREŠEVU

Preševo -  Migranti iz Prihvatnog centru u Preševu i socijalno ugrožene samohrane majke iz lokalne zajednice zajednički proizvode povrće u plastenicima. Projekat, koji finansira Vlada SAD sa dva i po miliona dinara, realizuje nevladina organizacija „Životna pomoć“ iz Vranja.

21. Jun 2018.

PODRŠKA VLADE ŠVAJCARSKE ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA I LOKALNIM SAMOUPRAVAMA U SRBIJI

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Vlada Švajcarske će, kroz program Swiss PRO, podržati socijalno inovativne projekte u Srbiji sa 420.000 evra, a podrška se pruža organizacijama civilnog društva...

21. Jun 2018.

POČELA PRIJAVA KANDIDATA ZA UPIS NA ODELjENjE SUBOTIČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU

Bujanovac - Na Odeljenju subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu je počela prijava kandidata za upis studenata na 1. godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2018/2019. godini. 

21. Jun 2018.

IZABRAN NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa - Na 21. sednici Skupštine opštine Medveđa, koja je održana juče, odbornici su za novog predsednika Skupštine opštine Medveđa izglasali Milana Stevanovića. On će na mestu predsednika Skupštine opštine Medveđa zameniti Milisava Miletića, koji je nedavno podneo ostavku.

20. Jun 2018.

U BUJANOVCU O EKSTERNOJ REVIZIJI I SUBVENCIJAMA ZA POLjOPRIVREDNIKE

Bujanovac –U Bujanovcu je održana sednica SO Bujanovac na kojoj se raspravljalo o eksternoj reviziji opštinskog budžeta za 2017. godinu i programu podrške poljoprivrednicima u toj opštini.

20. Jun 2018.

OD OKTOBRA ISPLAĆIVANjE ZARADA I NERADNIM DANIMA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Poslodavci u Srbiji će od oktobra ove godine moći zaposlenima da isplaćuju zarade i neradnim danima, čak i noću. 

20. Jun 2018.

KARNEVAL U MEDVEĐI

Medveđa - Povodom završetka školske godine i početka turističke sezone, Turistička Organizacija opštine Medveđa organizuje treći po redu „Karneval najmlađih, mladih i uvek mladih.“

«Претходна страна   Следећа страна»