Arhiva vesti
                   
16. Maj 2018.

PLATA 60 HILjADA DINARA, HRANA, SMEŠTAJ, ALI SE NIKO NE JAVLjA NA OGLAS

Medveđa - Početna plata od 60 hiljada dinara uz obezbeđen smeštaj, hranu, čak i odlazak na more posao je koji malo koga privuče, jer se radi o poslu pastiru za čuvanje ovaca.

15. Maj 2018.

USKORO POČINjE REKONSTRUKCIJA STOČNE PIJACE U BUJANOVCU

Bujanovac-Opštinsko veće izdvojilo je 2,1 milion dinara iz budžetske rezerve za izradu projekte dokumentacije za rekonstrukciju stočne pijace-projekat vredan 35 miliona dinara koji bi, prema očekivanju opštinskih vlasti, trebalo da se finansira iz fondova Evropske banke.

14. Maj 2018.

PRIZNANjA ZA NAJBOLjE MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARE PČINjSKOG OKRUGA

Priznanja u vidu srebrnog znaka zdravstvenim radnicima dodelilo je u Vranju  Udruženje zdravstvenih radnika Pčinjskog okruga, povodom Dana medicinskih sestara koji se obeležava 12. maja.

14. Maj 2018.

PREKO 80 MALIŠANA IZ BUJANOVCA NA FESTIVALU BASKETA U VRANjU

Bujanovac, Vranje – Više od 80 dece podeljenih u pet ekipa, ali i mali migranti iz Prihvatnog centra, uz podršku nevladine organizacije Atina, bili su deo „ekspedicije“ KK „Play 017“ iz Bujanovca koji je u nedelju učestvovao na festivalu košarke u Vranju.

11. Maj 2018.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA NACIONALNE MANjINE U 2018. GODINI

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je na osnovu člana 119. Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina („Službeni glasnik RS,” br. 72/09, 20/14-US i 55/14), člana 8. Zakona o budžetu Republike Srbije za 2018. godinu...

11. Maj 2018.

OBJAVLjEN KONKURS U OBLASTI EKONOMSKOG OSNAŽIVANjA ŽENA (ROK 27. MAJ 2018)

Projekat „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti u Srbiji” je objavio tri javna poziva za podnošenje projekata u oblasti ekonomskog osnaživanja žena za ženske organizacije civilnog društva i mreže, profesionalna udruženja i poljoprivredne zadruge.

10. Maj 2018.

POLOŽEN KAMEN TEMELjAC ZA OPREMANjE INDUSTRIJSKE ZONE U PREŠEVU

Preševo - Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi.položili su juče kamen temeljac za izgradnju kompletno infrastrukturno opremljene saobraćajnice u industrijskoj zoni u Preševu.

10. Maj 2018.

OPŠTINA BUJANOVAC PROSLAVILA SVOJ DAN, VLAST ZADOVOLjNA POSTIGNUTIM REZULTATIMA

Bujanovac -  Odbornici SO Bujanovac su jučerašnjom svečanom sednicom obeležili 9. maj, Dan opštine.

10. Maj 2018.

ROMIMA SETRFIKATI ZA NOVA ZANIMANjA

Bujanovac, Vranje - Gordana Dimitrijević, direktorka Narodnog univerziteta u Vranju, uručila je sertifikate za deficitarna zanimanja osmorici Roma iz Bujanovca i Vranjske Banje  nakon njihove prekvalifikacije i dokvalifikacije u toj javnoj ustanovi.

9. Maj 2018.

BUJANOVAČKI MATURANTI 100% ZA SVOJE DRUGARE

Bujanovac – Grupa maturanata bujanovačke srednje stručne škole „Sveti Sava“, koji poseduju glumačke sklonosti, će u četvrtak u velikoj sali Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu  premijerno odigrati humanitarnu pozorišnu predstavu „Sto posto“.

«Претходна страна   Следећа страна»