Arhiva vesti
                   
20. April 2018.

BUJANOVAČKE VLASTI NASTAVLjAJU SA ULAGANjEM U INFRASTRUKTURU

Bujanovac - Predsednik opštine Bujanovac, Šaip Kamberi, prisustvovao je početku radova na proširenju puta Nesalce – Letovica. On je, tom prilikom, istakao važnost ovog putnog pravca, za čije proširenje je lokalna samouprava izdvojila 10.3 miliona dinara.

20. April 2018.

INOVACIJE SU BUDUĆNOST SRBIJE

Vranje - Ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Nenad Popović, predstavio je u Vranju programe Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije, koji treba da pomognu inovacionim kompanijama da dobiju sredstva za poboljšanje poslovanja, za šta je izdvojeno ukupno 400 miliona dinara.

20. April 2018.

,,SRBIJA ŠUME“ U AKCIJI POŠUMLjAVANjA OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa - U okviru projekta „Jedno drvo za jednog ratnika“, na području opštine Medveđa vršeno je pošumljavanje. Nosilac projekta je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Republike Srbije.

20. April 2018.

BESPOVRATNA SREDSTVA ZA IZGRADNjU FARMI

Bespovratna sredstva mogu da se dobiju za izgradnju objekta za smeštaj: svinja, ovaca i koza.

19. April 2018.

PRIVREDNICI SA JUGA SRBIJE NA SAJMU U PRIŠTINI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Na Sajmu privrede u Prištini  predstavljaju se i firme sa juga Srbije, a među njima su i „Bivoda“ i „Megal”iz Bujanovca.

19. April 2018.

PREZENTACIJE ZA POKRETANjE MALOG BIZNISA U OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa – Danas će se u u opštinskoj sali u Medveđi održati prezentacija Helpovog projekta podrške samozapošljavanju i preduzetništvu „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu zapadnog Balkana“.

19. April 2018.

REDOVNA POSETA KANECALRIJE OEBS U BUJANOVCU OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa - U kabinetu predsednika opštine Medveđa, Nebojše Arsića, održan je sastanak sa koordinatorom kancelarije OEBS u Bujanovcu, Đakomom Bosisiom.

19. April 2018.

KANADSKI FOND ZA LOKALNE INICIJATIVE 2018

Ambasada Kanade u Republici Srbiji je objavila poziv za dostavljanje projekata za Kanadski fond za lokalne inicijative (CFLI).

18. April 2018.

MINI FESTIVAL KOŠARKE U BUJANOVCU

Bujanovac - U subotu i nedelju, 21. i 22. aprila, Bujanovac će biti grad mladosti i košarke, grad koji će ugostiti neke nove klince i klinceze, buduće košarkaške zvezde.

18. April 2018.

SREDNjA STRUČNA ŠKOLA „SVETI SAVA“ NA 13. ŠKOLSKOM TAKMIČENjU KUVARA U NOVOM SADU

Bujanovac – Ekipa srednje Stručne škole „Sveti Sava“ iz Bujanovca zauzela je 13. mesto na 15. Republičkom takmičenju učenika trećeg stepena u konkurenciji 25 ugostiteljskih škola, koje je održano13. i 14. aprila u Novom Sadu.

«Претходна страна   Следећа страна»