Arhiva vesti
                   
13. Decembar 2018.

VETERINARSKA VAKCINACIJA PASA DO KRAJA GODINE

Bujanovac – U Veterinarskoj stanici Bujanovac u ponedeljak je počelo godišnje vakcinisanje vlasničkih pasa i mačaka protiv besnila.

13. Decembar 2018.

U MEDVEĐI I GRAĐANI UČESTVUJU U KREIRANjU BUDžETA ZA 2019. GODINU

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić održao je u proteklih nedelju dana sastanke sa predstavnicima mesnih zajednica na teritoriji opštine Medveđa, kao i sa predstavnicima političkih stranaka kako bi uključio i obuhvatio sve relavantne činioce u projekciji budžeta za 2019. godinu.

13. Decembar 2018.

PODSTICAJ MLADIMA U JABLANIČKOM OKRUGU

Medveđa – Grad Leskovac, opštine Medveđa, Lebane i Vlasotince zajedno učestvuju u regionalnom projektu „Radimo za bolju budućnost dece” čiji je cilj osnaživanje mladih i podsticaj roditeljstvu. Vrednost projekta je 67 miliona dinara, a ugovore je dobilo oko sto dvadesetoro mladih.

12. Decembar 2018.

KONKURS ZA MEĐUNARODNI PROGRAM „MLADI EKO-REPORTERI“ NA TEMU „ENERGETSKA EFIKASNOST“

Prava na učešće u konkursu imaju svi mladi od 11 do 25 godina. Mladi eko-reporteri bi trebalo da istaknu probleme u životnoj sredini koji se odnose na energetsku efikasnost, sa posebnim osvrtom na svoju lokalnu zajednicu i, ukoliko je moguće, daju rešenje za problem koji opisuju.

12. Decembar 2018.

JAVNI POZIV ZA DODELU SREDSTAVA PODSTICAJA ZA PRIVLAČENjE DIREKTNIH INVESTICIJA (ROK: 31.DECEMBAR 2018)

Poziv je namenjen privrednim društvima koja realizuju investicione projekte u proizvodnom sektoru i sektoru usluga međunarodne trgovine.

12. Decembar 2018.

NOVOGODIŠNjE UKRAŠAVANjE TRGA IZ REZERVE BUDžETA

Bujanovac – Opštinsko veće je na sednici donelo odluku o izdvajanju 400.000 dinara za kupovinu novogodišnje rasvete. Sredstva za „ulepšavanje trga“, kako je rečeno na sednici, biće izdvojena iz tekuće budžetske rezerve.

11. Decembar 2018.

OBUKA ZA PREDUZETNIČKI NAČIN RAZMIŠLjANjA - CEFE METODOLOGIJA

Koji je to način razmišljanja koji karakteriše uspešne preduzetnike? Koja su to osnovna znanja, stavovi i veštine koje oni treba da poseduju?

11. Decembar 2018.

KONKURS ART SAJTA FIOKA

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni.

11. Decembar 2018.

U MEVEĐI ORGANIZOVANO PRVESNSTVO U ŠAHU

Medveđa – Sportski savez opštine Medveđa je u saradnji sa šahovskim klubom „Gornja Jablanica“ organizovao prvenstvo opštine Medveđa u šahu. Za učešće na prvenstvu prijavilo se 20 takmičara. Takmičari su tokom dva dana i 7 takmičarskih kola odmeravali znanja iz ove drevne igre.

11. Decembar 2018.

PLANINSKA SELA U MEDVEĐI ČESTO BEZ STRUJE

Medveđa – Poslednjih nekoliko meseci sela u brdskoplaninskoj opštini Medveđa danima su bez struje. Naročito su ugrožena naselja na desetokilovatnom pravcu napajanja „Tulare”, koji se nalazi uz samu administrativnu liniju s Kosovom i Metohijom.

«Претходна страна   Следећа страна»