Arhiva vesti
                   
22. Januar 2018.

OPŠTI POZIV ZA UVODĐENjE U VOJNU EVIDENCIJU

Bujanovac, Preševo, Medveđa - Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola, rodjena 2000. godine i  ranije, a koja nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar Ministarstva odbrane u Vranju...

19. Januar 2018.

ODRŽAN SASTANAK PREDSEDNIKA OPŠTINA IZ JABLANIČKOG OKRUGA SA POTPREDSEDNICOM VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZORANOM MIHAJLOVIĆ

Leskovac - U Leskovcu, sedištu Jablaničkog okruga, održan je sastanak predsednika opština Jablaničkog okruga sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije, ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović i njenim saradnicima.

19. Januar 2018.

PREMINUO PREDSEDNIK NACIONALNOG SAVETA ALBANACA JONUZ MUSLIJU

Bujanovac - Predsednik Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju preminuo je juče u bolnici u Turskoj, gde se nalazio na lečenju.

19. Januar 2018.

KONKURS ZA DODELU KREDITNIH SREDSTAVA ZA PODSTICANjE KVALITETA TURISTIČKE PONUDE 19.01.2017.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2018. godini.

18. Januar 2018.

MINISTARSTVO KULTURE I INFORMISANjA RASPISALO KONKURS „GRADOVI U FOKUSU 2018“(ROK: 26.01.2018

U okviru programa GRADOVI U FOKUSU, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije raspisalo je konkurs pod nazivom Gradovi u fokusu 2018, koji pruža priliku jedinicama lokalnih samouprava (JLS) da u saradnji sa ustanovama...

17. Januar 2018.

ARSIĆ OBIŠAO POLICIJU NA TERENU

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je u protekloj nedelji obišao policijske punktove na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, odnosno one u Sponcu i Medevcu, i u otvorenom razgovoru sa pripadnicima policije saznao kakvo je stanje na terenu.

17. Januar 2018.

STUDENTIMA 10 MILIONA DINARA OD OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac– Komisija Opštinskog veća raspisala je konkurs za jednokratnu  novčanu  pomoć studentima osnovnih i master studija sa teritorije opštine Bujanovac za akademsku 2017/18. godinu.

17. Januar 2018.

Ministarstvo kulture i informisanja - Finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva (Rok: 02.02.2018)

Sektor za razvoj digitalne istraživačke infrastrukture u oblasti kulture i umetnosti Ministarstva kulture i informisanja raspisao je konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva u Republici Srbiji u 2018. godini.

17. Januar 2018.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA OBIŠAO OPŠTINE PREŠEVO I BUJANOVAC

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, se u okviru svojih redovnih aktivnosti sastao sa Šćiprimom Arifijem, predsednikom Privremenog organa opštine Preševo...

16. Januar 2018.

„BIVODA“OSVAJA NOVA TRŽIŠTA

Bujanovac - Bujanovačka fabrika vode i sokova „Bivoda“će ove godine prvi put da plasira svoje proizvode na makedonsko tržište, a planira se  i izlazak  na grčko tržište.

«Претходна страна   Следећа страна»