Arhiva vesti
                   
25. Septembar 2017.

BRNABIĆ: PRIVREMENI ORGAN U PREŠEVU ZBOG NEODRŽAVANjA SKUPŠTINE

Preševo -  Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je izbor Privremenog organa u Preševu bio jedini mehanizam koji je Vlada Srbije imala na raspolaganju zbog neodržavanja lokalne skupštine.

25. Septembar 2017.

ALBANCI DOBIJAJU SVOJE PRVE DNEVNE NOVINE U SRBIJI

Preševo - Novinska agencija „Preševa jone" je, na zahtev intelektualaca, studenata i privrednika sa tog prostora, odlučila da pokrene dnevne novine pod istin nazivom „Naše Preševo", u kojima će se baviti problemima Albanaca  u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

25. Septembar 2017.

OSNOVAN PRIVREDNI KLUB BUJANOVCA

Bujanovac – Nakon sastanka održanog na inicijativu narodnog poslanika Nenada Mitrovića,  Privredni aktiv Bujanovca, koga čini osam lokalnih firmi, je prerastao u Privredni klub.

25. Septembar 2017.

STIGLA POMOĆ ZA NAJUGROŽENIJE U MEDVEĐI

Medveđa - Portal Radio Medveđa prenosi  da je prethodnih dana  Crvenom krstu Medveđa  dopremljeno 560 paketa hrane, 560 paketa sa higijenskim proizvodima i 5600 kg brašna za najugroženije stanovnike opštine Medveđa.

22. Septembar 2017.

BUJANOVAČKA POLICIJA DOBILA 3 „ŠKODE RAPID“

Bujanovac – Od 26 automobila marke „škoda rapid“, Policijska uprava Vranje je tri vozila vozila prosledila Policijskoj stanici Bujanovac.

21. Septembar 2017.

U BUJANOVAČKOJ BANjI OVE GODINE ZNATNO VIŠE PACIJENATA

Bujanovac - U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji  ternutno se na stacionarnom lečenju  nalazi 130 pacijenata. Od tog broja, hospitalizovanih  oko 20 odsto ih je  sa vaskularnim komplikacijama šećerne bolesti, koja se od nedavno leči u Banji.

20. Septembar 2017.

IZ BIVODE STIŽU NOVI PROIZVODI

Bujanovac - Nenad Zafirović, direktor rakovačke  „Bivode“, najavio je sa  minhenskog „Drinktek“ sajma   da će ova fabrika nadomak Bujanovca uskoro proširiti proizvodni asortiman.

19. Septembar 2017.

OPŠTINA POMAŽE SANIRANjE ŠKOLE “SEZAI SUROI”

Bujanovac – Predsednik opštine Bujanovac, Šaip Kamberi posetio je bujanovačku Srednju školu „Sezai Suroi“, na kojoj je prošle sedmice olujni vetar pričinio znatna oštećenja, delimično odnevši krov sa ove ustanove.

18. Septembar 2017.

SASTANAK PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA SA VISOKIM KOMESAROM ZA NACIONALNE MANjINE

Beograd – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković sastao se sa Visokim komesarom za nacionalne manjine iz Haga, Nj.E. Lambertom Zanierom.

14. Septembar 2017.

DECA MIGRANATA NA JUGU SRBIJE ODLIČNO PRIHVAĆENA U ŠKOLAMA

Preševo – Bujanovac – Vranje - U Osnovnu školu "Vuk Karadžić" u Preševu krenulo je 31 dete iz lokalnog Prihvatnog centra, što je i najveća grupa dece izbeglica i migranata koja je pošla u jednu školu u Pčinjskom okrugu.

«Претходна страна   Следећа страна»