Arhiva vesti
                   
26. Decembar 2016.

USVOJEN PROGRAM PREKOGRANIČNE SARADNjE SRBIJA-MAKEDONIJA

Beograd - Evropska komisija (EK) usvojila je danas novi Program prekogranične saradnje Srbija-Makedonija, čije je finansiranje u visini od 3,5 miliona evra obezbeđeno kroz pretpristupni fond Evropske unije (IPA fond) za period 2016-2020, a program kofinansiraju zemlje učesnice.

23. Decembar 2016.

U BUJANOVAČKU BANjU SA VAUČERIMA MINISTARSTVA

Bujanovac – Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji odazvaće se javnom pozivu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija  i  prijaviće se za realizaciju šeme dodele vaučera za podsticanje razvoja domaćeg turizma, rekao je dr Stojanča Savov, direktor ovog banjskog lečilišta.

23. Decembar 2016.

PROGRAM UNDP U SRBIJI I VLADA JAPANA POMAŽU PREŠEVU DA UNAPREDI VODOSNABDEVANjE I KOMUNALNE USLUGE

Preševo - Predstavnici ambasade Japana i Programa UNDP u Srbiji predali su predsedniku opštine Preševo Šćiprimu Arifiju tehničku dokumentaciju koja će omogućiti građanima te opštine poboljšano vodosnabdevanje i kvalitetnije komunalne usluge.

22. Decembar 2016.

MARKO ČADEŽ SA PRIVREDNICIMA U BUJANOVCU

Bujanovac - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež sastao se u Bujanovcu sa predstavnicima lokalnih samouprava i kompanija iz Bujanovca i Preševa i razgovarao sa njima o proizvodnim i izvoznim planovima, kao i o uslugama i podršci Privredne komore razvoju ekonomije u južnoj Srbiji.

22. Decembar 2016.

NOVI TRG I FONTANA U CENTRU MEDVEĐE

Medveđa – U okviru obnove i rekonstrukcije centra Medveđe, uređuje se trg ispred Doma kulture koga će krasiti raskošna fontana.

22. Decembar 2016.

OPŠTINA BUJANOVAC KUPUJE KONTEJNERE I KAMION ČISTILICU

Bujanovac – Lokalna samouprava u Bujanovcu posvetiće više pažnje stvaranju uslova za komunalno uređenje i gradsku čistoću, najavio je predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi.

22. Decembar 2016.

U MEDVEĐI OSNOVANO UDRUŽENjE „SRCE ZA DECU“

Medveđa - U Medveđi je održana sednica u vezi sa osnivanjem Udruženja „Srce za decu”.  Udruženje je osnovano je sa ciljem unapređenja položaja dece i omladine sa smetnjama u fizičkom i intelektualnom razvoju, kao i pružanja stručne podrške roditeljima i članovima porodica.

19. Decembar 2016.

ZA OPŠTINE POGOĐENE MIGRANTSKOM KRIZOM - 5,4 MILIONA EVRA

Preševo - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksanadar Vulin i predsednici 14 gradova i opština pogođenih migrantskom krizom, potpisali su u Preševu sporazum o saradnji.

19. Decembar 2016.

POČINjE KONKURS ZA NAJBOLjI MEDIJSKI PRILOG O UTICAJU EVROINTEGRACIJA NA ŽIVOT STANOVNIŠTVA NA JUGOISTOKU I JUGOZAPADU SRBIJE

Beograd - Razvojni program Evropski Progres, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Republici Srbiji i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Republike Srbije, raspisao je konkurs za najbolji medijski izveštaj lokalnih i regionalnih medija na temu evropskih intergracija i uticaju na svakodnevni život stanovništva na jugoistoku i jugozapadu zemlje.

19. Decembar 2016.

OPŠTINA FINANSIRA PRIPRAVNIČKU PRAKSU ZA 64 OSOBE

Bujanovac - Multietnička lokalna samouprava u Bujanovcu će sa 3,3 miliona budžetskog novca finansirati stručnu obuku 64 mladih sa višom stručnom spremom i fakultetskom diplomom.

«Претходна страна   Следећа страна»