Arhiva vesti
                   
15. April 2016.

SOCIAL IMPACT AWARD (SIA) – TAKMIČENjE STUDENATA U SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU

Social Impact Award (SIA) je takmičenje ideja studenata koji žele da izvrše socijalnu ili ekološku promenu na konstruktivan način. Cilj takmičenja je promovisanje znanja i prakse društvenog preduzetništva među studentima. Društveno preduzetništvo je kreativna, preduzetnička akcija, fokusirana na društveni ili ekološki problem.

15. April 2016.

VOJNA REPREZENTCIJA BUGARSKE GOSTUJE U BAZI „JUG”

Bujanovac - Danas će se na stadionu , koji se nalazi u okviru vojne baze „Jug“ kod Bujanovca, od 15.30 časova odigrati fudbalska utakmica između vojnih reprezentacija Srbije i Bugarske.

14. April 2016.

SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U LESKOVCU

Leskovac - Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje sajam zapošljavanja, u četvrtak, 14. aprila 2016. godine, u 11 časova, u holu Kulturnog centra u Leskovcu, ul. Bulevar oslobođenja br.101.

13. April 2016.

JAVNI POZIV ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA UNAPREĐENjE ENERGETSKE EFIKSNOSTI

Predmet ovog javnog poziva je finansiranje projektata unapređenja energetske efikasnosti u jedinicama lokalne samouprave kojima se realizuju mere u skladu sa Uredbom o utvrđivanju programa finansiranja aktivnosti i mera unapređenja efikasnog korišćenja energije u 2016. godini...

13. April 2016.

U DOMU KULTURE U MEDVEĐI ODRŽANA REVIJA GUSALA

Medveđa - Povodom obeležavanja stogodišnjice Mojkovačke bitke, udruženje guslara i pisaca epske poezije „Gornja Jablanica“iz Medveđe organizovalo je u Domu kultrue u Medveđi „Reviju gusala i epsko – poetsko veče”.

13. April 2016.

ROK OD 15 DANA ZA PRIJAVU NA BESPLATNU DESETODNEVNU REHABILITACIJU

Beograd - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije pozvao je juče penzionere da se u roku od 15 dana jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja u Srbiji.

12. April 2016.

„GODINA PREDUZETNIŠTVA” I U BUJANOVCU

Bujanovac – Projekat „Godina preduzetništva“, u organizaciji Pčinjskog upravnog okruga, Ministarstva privrede, Regionalne privredne komore i Biznis inkubator centra, predstavljen je u prepunoj maloj sali bujanovačkog Doma kulture.

12. April 2016.

JAVNI KONKURS ZA DODELU START-UP I INOVATIVNIH KREDITA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U OBLASTI INFORMACIONO KOMUNIKACIONE TEHNOLOGIJE U REPUBLICI SRBIJI U 2016. GODINI

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija upućuje Javni poziv zainteresovanim privrednim subjektima u oblasti informaciono komunikacione tehnologije (IKT) za podnošenje zahteva za dodelu kreditnih sredstava, start-ap i inovativnih kredita, opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2016. godinu.

12. April 2016.

ŠALTERI OD JUNA IDU U ZABORAV

Ovogodišnji upis dece u obdaništa u Srbiji biće, verovatno, poslednji u kome će službenici predškolskih ustanova tražiti sva dokumenta na papiru. Sledeće godine sve bi moralo da bude elektronski, pa će roditelji konačno biti oslobođeni pribavljanja velikog broja papira.

11. April 2016.

OTVOREN KONKURS ZA PODRŠKU MIKRO I MALIM PREDUZEĆIMA

Beograd - Preduzetnici, mikro i mala preduzeć iz 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije mogu do 10. juna da konkurišu za dobijanje bespovratne pomoći iz fonda vrednog 250.000 evra, koji su obezbedile Evropska unija i Vlada Švajcarske.

«Претходна страна   Следећа страна»