Arhiva vesti
                   
19. Januar 2016.

POLOŽAJ ŽENA U BUJANOVCU I PREŠEVU

Bujanovac - Udruženje poslovnih žena iz Bujanovca predstavilo je studiju o položaju žena na tržištu rada i razvoju ženskog preduzetništva.

19. Januar 2016.

TEŠKO DO POJEDINIH SELA U OPŠTINI MEDVEĐA, MEŠTANIMA SE HRANA DONOSI TERENSKIM VOZILIMA

Medveđa - Stanovnici nekoliko planinskih sela u opštini Medveđa odsečeni su zbog neprohodnih puteva, dok u drugima nema struje od juče ujutru.

19. Januar 2016.

KANDIDATURA ZA ČLANSTVO U ZAJEDNIČKOM TELU ZA PODRŠKU RADU I KOORDINACIJU NADZORA NAD RADOM INTERRESORNIH KOMISIJA

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, upućuje Javni poziv organizacijama civilnog društva za predlaganje kandidata iz reda organizacija civilnog društva...

18. Januar 2016.

STIGLA STRUJA U MEDVEĐU

Medveđa –„Stanovnici Medveđe su, posle osam sati prekida, ponovo dobili struju“, rekao je predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić.

18. Januar 2016.

ZIMA U SELIMA KOD BUJANOVCA

Bujanovac  - Sela Lopardince i Veliki Trnovac kod Bujanovca razlikuju se po veličini, broju stanovnika i nacionalnosti, ali imaju iste probleme. I Srbe i Albance koji žive u ovim selima muče besparica i nezaposlenost.

15. Januar 2016.

ARSIĆ U KABINETU PREMIJERA O „BUDUĆOJ SUDBINI“ RUDNIKA „LECE”

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić sastao se juče u Beogradu sa Državnim sekretarom za privredu Draganom Stevanovićem.

15. Januar 2016.

POZIV ZA PRIJAVE NA NOVI KONKURS PROGRAMA „USPEŠNO PRIKUPLjANjE SREDSTAVA“

Trag fondacija, u partnerstvu i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), sprovodi program „Uspešno prikupljanje sredsrava“. Program za cilj ima podršku udruženjima građana u postizanju održivosti kroz orijentisanje na raznovrsne izvore finansiranja...

15. Januar 2016.

PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA POVRAĆAJ PDV-A ZA BEBI OPREMU OD 1. DO 15. FEBRUARA

Podnošenje zahteva za povraćaj PDV-a za bebi opremu i ove godine počeće od 1.februara za predhodni period od 6 meseci, potvrdjeno je u Poreskoj upravi.

14. Januar 2016.

EKSPANZIJA PROIZVODNjE MALINA U JABLANIČKOM OKRUGU

Leskovac – Zbog visoke cena malina na tržištu, poljoprivrednici u Jablaničkom okrugu masovno se odlučuju na podizanje novih zasada malinjaka. Prema podacima Poljoprivredne savetodavne stručne službe u Leskovcu, pod zasadima ovog jagodičastog voća bilo je oko 260 hektara...

13. Januar 2016.

TRG I GLAVNA ULICA U BUJANOVCU I DALjE ĆE NOSITI IME KARAĐORĐA PETROVIĆA

Bujanovac – Trg i glavna ulica u Bujanovcu i dalje će nositi ime Karađorđa Petrovića jer na sednici opštinske Komisije za promenu naziva trgova i ulica nije usvojen predlog da ponesu ime Majke Tereze.

«Претходна страна   Следећа страна»