Arhiva vesti
                   
24. Septembar 2015.

KONKURS ZA GODIŠNjU MEDIJSKU NAGARADU ZA TOLERANCIJU

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti, uz podršku Misije OEBS u Srbiji, od 16. novembra 2015. godine, na Međunarodni dan tolerancije, ustanovljava Godišnju medijsku nagradu za najbolje medijske tekstove i priloge...

24. Septembar 2015.

ČESTITKA ZA KURBAN BAJRAM

Povodom Kurban- bajrama, Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa,uputio je svim stanovnicima  muslimanske veroispovesti opština Preševo, Bujanovac i Medveđa čestitke povodom Kurban-bajrama...

23. Septembar 2015.

JUŽNjACI NA SKUPU MIRA U AMIENU

Vranje - Povodom Svetskog dana mira, pet mladih aktivista nevladinog sektora iz južne Srbije učestvovalo je na interkulturalnom skupu „Od sećanja do mira“ u francuskom gradu Amienu, čija je tema  bio Prvi svetski rat.

23. Septembar 2015.

NOVI PROJEKAT KANCELARIJE ZA MLADE

Bujanovac - Kancelarija za mlade grada Loznica pristupa realizaciji projekta pod nazivom „Omladinske politike na jugu Srbije u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa″, koji će  implementirati i voditi organizacija „Program za dijalog mladih″ iz Novog Sada.

23. Septembar 2015.

OTVOREN DEVETI KONKURS NAGRADE VIRTUS – NAGRADA ZA ONE KOJI BRINU

Trag Fondacija, uz podršku Evropske unije, Balkanskog fonda za demokratiju i u partnerstvu sa USAID-om, raspisala je deveti konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju  10. septembra 2015. godine. Konkurs je otvoren za sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativne fondove i fondacije i pojedince. Neprofitne organizacije, javne ustanove i organi uprave nemaju pravo prijave, ali imaju pravo nominovanja kandidata za nagradu. Rok za prijem prijava je 22. oktobar 2015. godine.

22. Septembar 2015.

PRVA IZLOŽBA GOVEDA SIMENTALSKE RASE „BUJANOVAC 2015”

Bujanovac – Veterinarska stanica Bujanovac, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, organizuje prvu izložbu goveda simentalske rase „Bujanovac 2015“. Izložba će se održati na fudbalskom stadionu u Levosoju u subotu, 26.septembra, sa početkom u 12 časova.

22. Septembar 2015.

REMONT JOŠ TRI DEONICE PRUGE U SRBIJI

Beograd - Preduzeće „Infrasruktura Železnice Srbije“ potpisaće danas sa ruskom kompanijom „RŽD Internešnel“ ugovor o remontu tri deonice na južnom delu Koridora 10 za 26,4 miliona dolara, najavile su Železnice Srbije.

22. Septembar 2015.

TALAS MIGRACIJE NE JENjAVA

Preševo - U Preševo je, u poslednjih 24 sata, stiglo više od 4.000 izbeglica iz bliskoistočnih država a nadležni su danas apelovali za pomoć u obući i toplijoj odeći.

22. Septembar 2015.

CHANGEMAKERXCHANGE SAMIT 2015

U toku je konkurs za prijem učesnika novog samita „ChangemakerXchange“koji će se održati u Istanbulu od 9 do 13 decembra. Cilj ovogodišnjeg samita je borba protiv nezaposlenosti a na njemu će se okupiti 25 učesnika iz Evrope, Turske, Severne Afrike i Bliskog istoka. Konkurs je otvoren do 30. septembra 2015. godine.

21. Septembar 2015.

DUVANSKA INDUSTRIJA BUJANOVAC PONOVO NA LICITACIJI

Bujanovac - Agencija za privatizacija objavila je oglas za učešće na licitaciji na kojoj se prodaje deo kapitala firme AD Duvanska industrija Bujanovac.

«Претходна страна   Следећа страна»