Arhiva vesti
                   
11. Februar 2015.

DA I JUG SRBIJE DOBIJE PRAVO CARINjENjA

Načelnici Pčinjskog i Jablaničkog okruga Slaviša Bulatović i Božidar Stojiljković, kao i Goran Jović, predsednik Privredne komore Leskovac, zatražili su od Uprave carina da Leskovac i Vranje dobiju mogućnost da se u njima carini roba široke potrošnje i tekstil.

10. Februar 2015.

DODELjENA BESPOVRATNA SREDSTVA ZA 15 PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

Bujanovac - Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Majkl Davenport, uručio je u Vranju predstavnicima organizacija civilnog društva, kao i lokalnih samouprava na jugu Srbije,  ugovore o dodeli bespovratnih sredstava za 15 projekata.  

9. Februar 2015.

POD VODOM 160 HEKTARA ORANICA NA JUGU SRBIJE

Vranje, Bujanovac, Vranjska Banja – I dalje najteža situacija je u desetak sela sa desne strane u slivu Južne Morave na području bujanovačke, ali i vranjske opštine, gde je poplavljeno tridesetak kuća i više privrednih objekata, a jedna porodica iz Vranjske Banje morala je da bude evakuisana. 

9. Februar 2015.

STRADAO I MOST KOD BUJANOVCA

Bujanovac - Jedini most koji spaja Bujanovac sa okolnim selima, a koji je oštećen prilikom izgradnje Koridora 10, sada je i potpuno uništen.

9. Februar 2015.

ĐACI PREBAČENI U DOM ZDRAVLjA ZBOG SUZAVCA

Preševo - Direktor Doma zdravlja u Preševu, Mitat Sahiti, izjavio je u petak da je u tu zdravstvenu ustanovu primljeno 17 dece srednjoškolskog uzrasta zbog poremećaja disajnih organa do koga je dovelo to što je u školskom autobusu najverovatnije bio aktiviran suzavac.

9. Februar 2015.

ŠEF MISIJE OEBS U SRBIJI AMBASADOR PETER BURKHARD: PROBLEMI EKONOMSKOG RAZVOJA, OBRAZOVANjA, ZDRAVSTVENE ZAŠTITE I INTEGRACIJE NACIONALNIH MANjINA GLAVNE TEME NA JUGU SRBIJE

Upitan o opasnostima uticaja radiklnog islama u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa, Burhard je odgovorio da je to "globalno pitanje" koje se ne može konkretno odnositi na jug Srbije, niti na Srbiju u celini.

6. Februar 2015.

U SRBIJI „PREŽIVELE" SAMO VETERINARSKE STANICE U BUJANOVCU I LEBANU

Bujanovac - Na spisku   188 preduzeća u stečaju je i 14 veterinarskih stanica u Srbiji. Direktor Veterinarske stanice u Bujanovcu, Miodrag Milković, je izjavio da će u Srbiji ostati  samo dve stanice ,one u Bujanovcu i Lebanu.

3. Februar 2015.

STUDENTI U BUJANOVCU DOBIJAJU NOVU ZGRADU U 2015. GODINI

Studenti bujanovačkog odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice položili su kamen temeljac za novu zgradu.

„Nova zgrada će biti mesto gde ćemo učiti, družiti se i graditi planove kako da znanje koje steknemo iskoristimo za razvoj Bujanovca i svoje zemlje,“ rekli su studenti.

2. Februar 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 02.02.2015

Pozivamo vas da u utorak 03. februara u 13 časova na lokaciji preko puta Doma zdravlja prisutvujete svečanom obeležavanju početka radova na izgradnji zgrade Odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice.

«Претходна страна