Arhiva vesti
                   
13. Jun 2014.

ROMI VERUJU DA IH POLICIJA NE VIDI KAO GRAĐANE

Projekat  Centra za istraživanje javnih politika „Romkinje i Romi  i reforma sektora bezbednosti” je izveden u šest gradova i opština u Srbiji, koji uključuju Niš, Vranje, Bujanovac, Kragujevac, Suboticu i Zemun.

13. Jun 2014.

PODRŠKA RAZVOJU MALIH I SREDNjIH PREDUZEĆA U SRBIJI

Regionalna privredna komora Leskovac je u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) realizovala prezentaciju  Programa “Podrška razvoju malih i srednjih preduzeća u Srbiji”. Program finansira Evropska Unija, a sprovodi  EBRD Small Business Support u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije.

12. Jun 2014.

MINISTAR PROSVETE NA SASTANKU SA DIREKTORIMA ŠKOLA JABLANIČKOG I PČINjSKOG OKRUGA

Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, razgovarao je juče u velikoj sali leskovačke gradske skupštine sa direktorima osnovnih škola iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga o pripremi i realizaciji male mature. Mišljenje ministra Verbića, kao i nadležnih u oblasti obrazovanja, je da je sve spremno za polaganje završnog ispita i da bi on trebalo da protekne u najboljem redu.

10. Jun 2014.

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA JUGU SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Članovi stručne službe Zaštitnika građana su nedavno boravili u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa gde su primali pritužbe građana ove tri opštine na nezakonit i nepravilan rad organa uprave. Tom prilikom oni su obavestili građane ove tri opštine da svoje pritužbe  mogu slati Zaštitniku građana i poštom.

9. Jun 2014.

DO 11. JULA OTVOREN JAVNI POZIV ZA PROGRAM PODRŠKE ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU KROZ DODELU BESPOVRATNE FINANSIJSKE POMOĆI U 2014. GODINI

Mikro, mala i srednja preduzeća u vlasništvu i upravi žena, kao i preduzetnici čiji su osnivači žene, imaju priliku da dobiju bespovratna sredstava u iznosu od 50 000,00 do 300 000,00 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 11. jul 2014. godine.

6. Jun 2014.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDžETA OPŠTINE BUJANOVAC ZA 2014 GODINU

Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Bujanovac za 2014. godinu raspisala je konkurs za dodelu sredstava  za  implementaciju projekata koji su od interesa za lokalnu zajednicu.

5. Jun 2014.

MEDVEĐA NA PRVOM MEĐUNARODNOM FESTIVALU OPŠTE KULTURE U GRČKOJ

Na poziv SO Platamon iz Grčke, kulturno umetničko društvo „Medveđa“ iz Medveđe je učestvovalo od 30. do 31. maja na Prvom međunarodnom festivalu opšte kulture u Platamonu.

5. Jun 2014.

„NAŠE MALO ZA DRUGE JE VELIKO“

U sportskom centru „Mladost“u Bujanovcu održan je jednodnevni humanitarni turnir u malom fudbalu sa ciljem da se prikupljena sredstva uplate na žiro-račun ugroženima od poplava u Srbiji.

3. Jun 2014.

OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN DETETA U PREŠEVU

Preševo – U Preševu je u nedelju nizom svečanosti koje su bile posvećene deci  obeležen  1. jun  Međunarodni dan deteta. Prema pisanju portala Presheva. com ,u centru pažnje bila su i deca sa invaliditetom. U centru Preševa se okupilo stotinak dece. 

3. Jun 2014.

USAID I NARR PRODUŽILI ROK ZA PRIJAVE ZA PROGRAM PODRŠKE OMLADINSKOM I ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU DO 6. JUNA

Usled neprilika koje su zadesile našu zemlju, rok za prijavu za učešće u Programu obuke za započinjanje biznisa i dodelu bespovratnih sredstava u oblasti omladinskog i ženskog preduzetništva produžen je do 6. juna 2014. godine, objavljeno je na sajtu Nacionalne agencije za regionalni razvoj (NARR).

«Претходна страна   Следећа страна»