Arhiva vesti
                   
4. Decembar 2014.

„AKO JE ZIMA, NIJE LAV“

Prvi put ove godine, nakon tendera, održavanje puteva na treitoriji Vranja povereno je preduzeću  „Saba Belča“ iz Preševa. Po rečima Dritona Etemija, direktora ove firme, njih sneg i led neće iznenaditi.

3. Decembar 2014.

POČINjE IZGRADNjA ZGRADE ODELjENjA EKONOMSKOG FAKULTETA

Projekat izgradnje zgrade za odeljenje Ekonomskog fakulteta je partnerski poduhvat Vlade Republike Srbije, opštine Bujanovac, Ekonomskog fakulteta iz Subotice, Evropske unije i Vlade Švajcarske i pružiće priliku sadašnjim i budućim studentima da stiču obrazovanje u savremenom i kvalitetno opremljenom objektu. 

1. Decembar 2014.

BUJANOVAC: PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENjA LjUDI, ŠESTORICA UHAPŠENA, OTKRIVENO 90 ILEGALACA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) su u noći između subote i nedelje u Vranju i bujanovačkom selu Samoljica presekli lanac krijumčarenja ilegalnih migranata, državljana afro-azijskih zemalja, saopštio je MUP. Tokom akcije povređena su dva policajca.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati šestorici osumnjičenih.

1. Decembar 2014.

BOLjA NAPLATA STRUJE U PČINjKOM OKRUGU

Povećana naplata, smanjeni gubici i sprečena krađa struje - takve vesti iz „Elektrodistribucije“ u Vranju nismo do sada često slušali. Samo u selima oko Bujanovca i Preševa, do pre nekoliko meseci, nestajalo je oko dve trećine isporučene struje. Situacija je sada mnogo bolja, kažu nadležni.

Učestale provere na terenu i izmeštanje kućica sa strujomerom dali su rezultate. Smanjuju se gubici na elektromreži u Pčinjskom okrugu.

1. Decembar 2014.

KONAČNA RANG LISTA PRIVREDNIKA KOJI SU DOBILI SUBVENCIJE U 2014. GODINI

Konačna rang lista privrednika koji su dobili subvencije u 2014. godini

1. Decembar 2014.

POZIV ZA MEDIJE - 02.12.2014

Pozivamo vas da u utorak 02. decembra u 15 časova i 15 minuta prisutvujete obilasku lokacije preko puta Doma zdravlja u Bujanovcu, na kojoj će do kraja godine početi radovi na izgradnji zgrade Odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice. 

«Претходна страна