Arhiva vesti
                   
20. Februar 2013.

MED - IZVOZNA ŠANSA PČINjSKOG OKRUGA

Vranje – Rezultati plasmana meda u proteklih nekoliko godina pokazuju da je ovaj proizvod velika izvozna šansa Pčinjskog okruga, a laboratorijske analize urađene u Nemačkoj i Italiji da je med iz tog kraja među najkvalitetnijima u Srbiji i na Balkanu.

19. Februar 2013.

"NE OČEKUJEMO INCIDENTE NA JUGU SRBIJE"

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković rekao je da jug Srbije nije nikakvo potencijalno žarište, kako je ranije izjavio kosovski političar Azem Vlasi.

18. Februar 2013.

BEZBEDNOST U OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa – Opština Medveđa je deo projekta bezbednijih gradova, koji implementira PBILD program Ujedinjenih nacija.  Zahvaljujući ovom programu, srednja tehnička škola u Medveđi danas je jedna je od najbezbednijih u Jablaničkom okrugu. jer je dobila video nadzor, što će značajno olakšati napor lokalne samouprave za podizanje opšte bezbednosti na viši nivo.

13. Februar 2013.

STANKOVIĆ: ŠTO PRE REŠITI PROBLEM BIRAČKIH SPISKOVA (VIDEO)

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, boravi u dvodnevnoj poseti opštinama Preševo i Bujanovac.

13. Februar 2013.

STANKOVIĆ: DRŽAVA MORA IMATI PLANOVE ZA FIRME KOJE NE RADE (VIDEO)

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković izjavio je danas u Bujanovcu da država mora imati određene planove oporavka za sve firme koje u toj opštini ne rade, kako bi se pokrenula proizvodnja, a ljudima obezbedio posao.

12. Februar 2013.

NARODNI PARLAMENT: ISPRAVLjANjE KRIVE DRINE NA JUGU SRBIJE

Leskovac – Narodni parlament realizuje trogodišnji projekat na jugu Srbije pod nazivom “Ispravimo krive drine”, čiji je cilj da se građanima u 13 opština Jablaničkog i Pčinjskog okruga pruži  pomoć u savladavanju administrativnih i birokratskih prepreka.

12. Februar 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 12.02.2013.

Pozivamo vas da ispratite posetu Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije, mesnim zajednicama i opštinama Preševo, Bujanovac 13. i 14. februara. Agenda

7. Februar 2013.

ŠVAJCARSKA ĆE NASTAVITI ULAGANjE U JUG SRBIJE

Bujanovac, Preševo - Ambasador Švajcarske u Srbiji Žan Danijel Ruh razgovarao je juče sa predstavnicima lokalnih vlasti u Bujanovcu i Preševu o ekonomskom razvoju juga Srbije i poručio da je Švajcarska zainteresovana da nastavi ulaganje u tom regionu. Ambasador Švajcarske je rekao i da u rešavanju problema na jugu Srbije treba nastaviti dijalog sa Vladom Srbije uz pomoć Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

6. Februar 2013.

BUJANOVAC PROGLAŠEN ZA NAJBOLjU LOKALNU SAMOUPRAVU

Bujanovac - PBILD program Ujedinjenih nacija je opštinu Bujanovac proglasio za najbolju  lokalnu samoupravu, a kao nagradu za to opština Bujanovac je na poklon dobila džip marke "Dačija” vredan 16 000 dolara.

5. Februar 2013.

MLADI IZ VRANjA, BUJANOVCA I PREŠEVA SNIMILI MUZIČKI SPOT

Beograd – Mladi iz Vranja, Bujanovca i Preševa snimili su spot za pesmu "Take My  Hand", a u okviru projekta "Prava manjina obaveza većine", saopštila je juče kuća "Digimedia PR".

«Претходна страна   Следећа страна»