Arhiva vesti
                   
15. Oktobar 2013.

POMOĆ MLADIMA U SAMOZAPOŠLjAVANjU

Vranje – Cilj pokretanja akcije „Preduzetništvo za mlad region“ je obuzdavanje nezaposlesnosti  i besposlice koje sve više pritiskaju mlade i obrazovaane ljude u Vranju i Pčinjskom okrugu.

14. Oktobar 2013.

EU PROGRES – POZIV ZA PREDLOGE PROJEKATA

EU PROGRES program promoviše i zagovara žensko preduzetništvo i samozapošljavanje, i stoga poziva nezaposlene žene, koje su registrovane na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje najmanje tri meseca u kontinuitetu...

11. Oktobar 2013.

DELEGACIJA ALBANACA SA JUGA SRBIJE NA SASTANKU SA PREMIJEROM DAČIĆEM - VIDEO

Politički predstavnici Albanaca s juga centralne Srbije razgovarali su u Beogradu sa premijerom i drugim predstavnicima Vlade. Teme razgovora bile su rešavanje problema u tim opštinama, koje su albanski lideri početkom godine definisali u zajedničkoj platformu...

10. Oktobar 2013.

STANKOVIĆ SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA FIRMI KOJE SU OD KOORDINACIONOG TELA DOBILE BESPOVRATNA SREDSTVA

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, se sastao sa predstavnicima firmi koje su od Koordinacionog tela dobili bespovratna sredstva za proširenje poslovanja u 2013. godini.

9. Oktobar 2013.

PROGRAM STAŽIRANjA ZA MLADE - PRIPADNIKE MANjINA U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA U SRBIJI

Kancelarija za ljudska i manjinska prava poziva pripadnike albanske, bošnjačke i romske nacionalne manjine da se prijave na konkurs za Program stažiranja za mlade – pripadnike manjina u državnim institucijama u Srbiji.

9. Oktobar 2013.

SPISAK FIRMI KOJE SU DOBILA SREDSTVA NA KONKURSU ZA MEDVEĐU U AVGUSTU SEPTEMBRU 2013. GODINE

PUZR„Novi Alas“, SZTR „Tomica“, „Zenit“ OD, TR„NEIMAR PROM“...

9. Oktobar 2013.

PREMIJER SA LIDERIMA ALBANCIMA S JUGA SRBIJE 10. OKTOBRA U BEOGRADU

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković izjavio je da će premijer Srbije, Ivica Dačić razgovarati sa predstavnicima političkih partija Albanaca sa juga Srbije 10. oktobra u Beogradu.

9. Oktobar 2013.

U BUJANOVCU 260 STUDENATA EKONOMIJE

Prvu godinu na Odeljenju Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu je ove godine upisalo109 studenata, koji će predavanja slušati na srpskom i albanskom jeziku, izjavio je dekan Ekonomskog fakulteta iz Subotice Nenad Vunjak. Akademska 2013/2014 godina je na tom fakultetu počela juče.

7. Oktobar 2013.

Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi uručio kombi humanitarnom udruženju osoba sa invaliditetom „Da živimo zajedno“

Osobe sa invaliditetom nedavno su dobile kao donaciju kombi marke „Pežo“.

4. Oktobar 2013.

BREZNICA DOBIJA „AUTOPUT”

Počelo je asfaltiranje drugog dela puta u Bujanovačkoj Malesiji, a meštani ove oblasti su zadovoljni što će ih ovaj put povezivati sa Bujanovcem.

«Претходна страна   Следећа страна»