Arhiva vesti
                   
23. Oktobar 2013.

SAUČEŠĆE POVODOM POGIBIJE POLICAJCA

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu izražava saučešće porodici preminulog policajca Gorana Đorđevića, koji je stradao obavljajući svoju dužnost.

22. Oktobar 2013.

NA PRELAZIMA NA JUGU SRBIJE BEZ TAKSE ZA VOZILA

Preševo – Predsednik  Demokratske unije Albanaca Rahmi Zulfiju je izjavio da se juče od ponoći na prelazima prema Kosovu i Metohiji u opštinama Preševo i Bujanovac na kosovsko i metohijskoj strani ne naplaćuje taksa za osiguranje putničkih vozila, koja je iznosila 20 evra za nedelju dana.

21. Oktobar 2013.

TRIBINE O PROBLEMIMA MANjINA

Vranje - Serijal tribina o problemima manjina na jugu Srbije počeće 21. oktobra u Bujanovcu i Preševu, u okviru javne kampanje “Mi – tu” koja je posvećena unapređenju svesti građana o značaju poštovanja prava manjina.

18. Oktobar 2013.

MLADI SRBI I ALBANCI U AKCIJI ZA OČUVANjE ŽIVOTNE SREDINE

Učenici srednjih škola „Sezai Suroi“ i „Sveti Sava“ iz Bujanovca su  danas u centru Bujanovca realizovali akciju podizanja svesti građana o očuvanju životne sredine

17. Oktobar 2013.

UNIŠTENO 1.600 KOMADA MUNICIJE

Beograd – Organizacija Norveška narodna pomoć (NPA) završila je sa razminiranjem i čišćenjem kasetne municije u opštini Bujanovac, gde je očišćena površina od preko 825.000 kvadratnih metara, pronađeno i uništeno 93 komada kasetne municije i sedam drugih neeksplodiranih ubojitih sredstava.

17. Oktobar 2013.

KANDIDATI IZABRANI NA KONKURSU OPŠTINE BUJANOVAC POTPISALI UGOVORE SA POSLODAVCIMA

Jučerašnji dan je bio dan radosti za 33 kandidata na konkursu opštine Bujanovac, od kojih su neki  godinama čekali na zaposlenje.

17. Oktobar 2013.

ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA

Služba Koordinacionog tela i ove godine organizuje besplatnu Školu srpskog jezika u opštinama Bujanovac i Preševo. Svi prijavljeni kandidati polagaće početni test kojim će se utvrditi trenutno znanje srpskog jezika, na osnovu čega će biti formirane grupe.

16. Oktobar 2013.

ČESTITKA POVODOM KURBAN BAJRAMA

Poštovani, U ime Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, i u svoje lično ime, povodom praznika Kurban-bajrama, svim vernicima islamske veroispovesti upućujem čestitke...

16. Oktobar 2013.

ODRŽAN PRVI MODUL PROGRAMA OBUKE ZA TRENERE IZ JUŽNE SRBIJE I SANDžAKA

Građanske inicijative su uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Fondacije Karitas Luksemburg, organizovale od 7. Do 9. Oktobra 2013. godine obuku za trenere za rad sa mladima u južnoj Srbiji i Sandžaku.

«Претходна страна   Следећа страна»