Arhiva vesti
                   
11. Juli 2012.

PRESUŠILI IZVORI U OKOLINI BUJANOVCA

Bujanovac – Nekoliko sela uz granicu sa Makedonijom u opštini Bujanovac snabdeva se od početka jula iz cisterni jer su presušili izvori pijaće vode u tom kraju, izjavio je juče tehnički direktor gradskog javnog preduzeća „Komunalac” Sami Aliji.

9. Juli 2012.

ZLATNICI ZA UČENIKE GENERACIJE

Leskovac - Pomoćnik ministra prosvete i nauke Zoran Kostić uručio je nedavno đacima generacije osnovnih i srednjih škola iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga albume sa 25 kovanica sa likovima državnika, naučnika, svetitelja i umetnika koji su u srpskoj istoriji ostavili trag.

2. Juli 2012.

MNOGOBROJNI VEB PORTALI NA JUGU SRBIJE

Vranje - U poslednjih nekoliko godina mnogobrojni informativni veb-portali preplavili su  jug Srbije. Svi oni bore se za čitalačku publiku na internetu. Vlasnici i urednici ovih sajtova njihovo postojanje opravdavaju činjenicom da građane zanima šta se dešava u njihovom kraju, od servisnih preko sportskih pa do političkih informacija, za koje često nema mesta u "velikim" medijima.

2. Juli 2012.

PAKETI NAJSIROMAŠNIJIMA

Preševo - Nevladina organizacija „Centar solidarnosti i unapređenja“ iz Preševa podelila  humanitarnu pomoć za 25 najugroženijih porodica iz preševske i bujanovačke opštine. Paketi sadrže  najneophodnije  namirnice i sredstva za higijenu. Ova humanitarna organizacija šest puta godišnje dodeljuje pomoć najsiromašnijima od 2007. godine.

2. Juli 2012.

USAID I HELP PROTIV NEZAPOSLENOSTI

Beograd - Predstavnici Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i nemačke humanitarne organizacije Help potpisali su sporazum kojim će biti produženo partnerstvo na realizaciji programa za smanjenje nezaposlenosti mladih u južnoj Srbiji i Sandžaku.

«Претходна страна