Arhiva vesti
                   
12. Juli 2011.

POZIV ZA MEDIJE - 12.07.2011.

Pozivamo vas da u sredu 13. jula u 12:30 u rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića broj 5 prisustvujete događaju upisa 11 budućih studenata, Srba i Albanaca iz opština Preševo i Bujanovac.

11. Juli 2011.

Dogovor o nostrifikaciji diploma Prištine – najviše koristi za Albance iz Preševa i Bujanovca

Šefovi beogradskog i prištinskog tima Borislav Stefanović i Edita Tahiri su najavili da su se načelno složili o priznavanju univerzitetskih i školskih diploma i da će sporazum o tome najverovatnije biti postignut tokom naredne runde dijaloga, krajem jula.

11. Juli 2011.

JEDINSTVENA ŠKOLA PRIJATELjSTVA PETI PUT ORGANIZUJE MULTIETNIČKI SEMINAR

Tara - Škola prijateljstva, koju organizuje humanitarna organizacija „Naša Srbija", započela je multietničkim seminarom čiji su polaznici deca osam različitih nacionalnosti sa teritorije Srbije: albanske iz Tupala kod Medveđe,  mađarske iz Kanjiže, rumunske iz Nikolinaca, slovačke iz Bačkog Petrovca, rusinske iz Ruskog Krstura, bugarske iz Dimitrovgrada, bošnjačke iz Brodareva.

7. Juli 2011.

PET GRADOVA MNOGO OČEKUJE OD AMBASADORSKIH TIMOVA

Zvaničnici pet gradova u Srbiji (Leskovac, Vranje, Bujanovac, Pirot i Subotica)  smatraju da će im ambasadorski timovi, koje je pre dva dana predstavila Nacionalna agencija za lokalni ekonomski razvoj (NALED), znatno pomoći u privlačenju investitora.

6. Juli 2011.

SRBIJA JE USPELA DA SE UKRCA NA EVROPSKI VOZ

Vranje - Ambasador Švedske u Beogradu Krister Asp rekao je juče u Vranju da se Srbije ukrcala na voz za Evropsku uniju i da on očekuje da će u decembru ove godine biti doneta pozitivna odluka o prihvatanju njene kandidature.

5. Juli 2011.

AMBASADORSKI TIMOVI ZA PROMOCIJU ULAGANjA

Beograd – Bujanovac, Vranje, Leskovac, Pirot i Subotica dobiće od danas ambasadorske timove koji će raditi na unapređenju poslovne klime za privlačenje investitora, najavila je Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

«Претходна страна