Arhiva vesti
                   
11. Oktobar 2010.

Ministarstvo za ljudska i manjinska objavljuje: POZIV za program stažiranja u okviru Ministarstva za ljudska i manjinska prava

Poziv je namenjen kandidatima/kandidatkinjama koji su stekli znanja iz oblasti  prava, ekonomije, političkih ili društvenih nauka u srednjoj školi ili na fakultetu. Ministarstvo za ljudska i manjinska prava organizovaće program za najvše pet kandidata/kandidatkinja za šestomesečnu praksu u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava ili Pokrajinskom sekretarijatu AP Vojvodine.

9. Oktobar 2010.

9.10.2010. godine

PODRŠKA BRITANIJE Vranje, Bujanovac, Preševo - Velika Britanija će podržati da zahtev Srbije za članstvo u EU dođe pred Evropsku komisiju do kraja ovog meseca, izjavio je britanski ambasador Stiven Vordsvort juče u Bujanovcu.

9. Oktobar 2010.

GRAFITI AKCIJA U BUJANOVCU

U subotu 9. oktobra Centar za toleranciju i integraciju juga Srbije organizovao je celodnevnu akciju crtanja grafita. Ova aktivnost je deo projekta „Ja volim Bujanovac“ koji je podržalo Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa na konkursu za programe i projekte udruženja građana.

6. Oktobar 2010.

MULTIETNIČKI FAKULTET U BUJANOVCU

Posebna Radna grupa  za visoko obrazovanje na jugu Srbije, koju čine predstavnici Ministarstva prosvete, Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Nacionalnog saveta Albanaca, domaći i strani stručnjaci, u sredu 6. oktobra donela je preporuku da se u Bujanovcu otvori visokoškolska ustanova ekonomskog profila.

5. Oktobar 2010.

POZIV ZA MEDIJE

Predsednik Koordinacionog tela Milan Marković se sastaje sa visokim predstavnikom OEBS-a za nacionalne manjine Knutom Volebekom u sredu u Bujanovcu Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Milan Marković sastaće se sa visokim predstavnikom OEBS-a za nacionalne manjine Knutom Volebekom, u 12:30 časova u sredu, 6. oktobra u Bujanovcu.

4. Oktobar 2010.

4.10.2010. godine

UPISANO 78 STUDENATA MEDVEĐA - Četrdeset brucoša srpske i pet albanske nacionalnosti su u Medveđi  dobili indekse Pravnog fakulteta u Nišu, a 33 njihove kolege sa Ekonomskog fakulteta dobiće ih danas.

4. Oktobar 2010.

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA

U ponedeljak 4. oktobra održana je sednica predsedništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Predsednik Koordinacionog tela ministar Milan Marković govorio je o najbitnijim događajima u periodu između dve sednice i posebno se osvrnuo na rezultate rada Koordinacionog tela u poslednjih 8  meseci.

2. Oktobar 2010.

2.10.2010.godine

NIP POMAŽE IZGRADNjU VODOVODA BUJANOVAC – Za izgradnju lokalne vodovodne mreže između sela Samoljica i Boravac u opštini Bujanovac, iz Nacionalnog investicionog plana biće izdvojeno 59 miliona dinara, rekao je predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi. „Iz lokalnog budžeta izdvojili smo za ovu kapitalnu investiciju 3,7 miliona dinara, a početak radova predviđen je već ove jeseni“, izjavio je Kamberi.

1. Oktobar 2010.

1.10.2010. godine

„TELEKOM SRBIJA“ OTVORIO NOVU POSLOVNICU U MEDVEĐI „Telekom Srbija“a.d. otvorio je juče prvu poslovnicu i u Medveđi, u Jablaničkoj ulici  broj 38. „Korisnike čekaju brojne pogodnosti, kao, na primer, internet za 1 dinar ili mobilni telefoni po nižim cenama. Za decu predškolske ustanove „Mladost“ obezbedili smo donaciju u vidu školskog pribora i didaktičkog materijala“, rekla je Marina Tasić, šef službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima „Telekoma Srbija“ a.d. u Leskovcu.

30. Septembar 2010.

30.9.2010.

„TELEKOM“ U LEBANU Kompanija „Telekom Srbija“ a.d. otvorila je juče prvu poslovnicu u Lebanu i predstavila novi koncept objedinjenih usluga mobilne i fiksne telefonije i multimedijalnog servisa. Povodom otvaranja nove poslovnice, građanima su po povoljnim cenama ponuđeni mobilni telefoni, a odobren im je i popust od 50 odsto na pretplatu u narednih 12 meseci.

«Претходна страна   Следећа страна»