Arhiva vesti
                   
14. Juli 2010.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA MINISTAR MILAN MARKOVIĆ SUSREO SE SA PREDSEDNIKOM NACIONALNOG SAVETA ALBANACA GALIPOM BEĆIRIJEM

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije ministar Milan Marković posetio je u sredu, 13-og jula Preševo i Bujanovac i razgovarao sa predsednikom Nacionalnog saveta Albanaca Galipom Bećirijem o planiranim aktivnostima i saradnji Saveta i Koordinacionog tela.

12. Juli 2010.

POZIV ZA MEDIJE, 12.07.2010.

Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, ministar Milan Marković u Preševu i Bujanovcu

Ministar Milan Marković, u utorak 13. jula, u Bujanovcu razgovaraće sa predsednikom Nacionalnog saveta Albanaca Galipom Bećirijem o planiranim aktivnostima Nacionalnog saveta i o uspostavljanju saradnje Nacionalnog saveta i Koordinacionog tela.

9. Juli 2010.

STANOVI ZA SOCIJALNO UGROŽENE U MEDVEĐI

Predsednik Koordinacionog tela ministar Milan Marković, šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić i komesar za izbeglice Republike Srbije Vladimir Cucić juče su u Medveđi otvorili zgradu za socijalno stanovanje i uručili ugovore i ključeve korisničkim porodicama.

8. Juli 2010.

8.7.2010. godine

MLADI GLUMCI SRBI, ALBANCI I ROMI NA MUZIČKOM  FESTIVALU „EGZIT“ U saradnji sa Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Izvršno veće Vojvodine omogućilo je izvođačima multietničke pozorišne  predstave  „Ti i ja smo mi“ boravak na muzičkom festivalu „Egzit“. Pored ulaznica za prvi dan festivala,  svim učesnicima i koordinatorima  projekta obezbeđen  je boravak u Novom Sadu. Ovo je nastavak dobre saradnje Izvršnog veća Vojvodine i Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, koje je finansijski podržalo projekat „Ti i ja smo mi“.

6. Juli 2010.

POZIV ZA MEDIJE - STANOVI ZA INTERNO RASELjENE I SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE U MEDVEĐI

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Milan Marković, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Vensan Dežer, ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić  i predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković otvoriće stambenu zgradu i predati ključeve osam stanova raseljenim i socijalno ugroženim porodicama, u četvrtak 08. jula s početkom u 13,30 časova.

6. Juli 2010.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - „TI I JA SMO MI“ NA EGZITU

Vlada AP Vojvodine omogućila je učesnicima projekta  „Ti i ja smo mi“ boravak na festivalu Egzit. Svim učesnicima i koordinatorima  projekta, pored ulaznica za prvi dan festivala, Vlada Vojvodine obezbedila je i boravak u Novom Sadu. Ovo je nastavak dobre saradnje Vlade Vojvodine i Koorodinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medeveđa koje je finansijski podržalo projekat „Ti i ja smo mi“.

«Претходна страна