Arhiva vesti
                   
4. Septembar 2009.

DODELjENA SREDSTVA NA KONKURSIMA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA

Komisija Službe Koordinacionog tela donela je odluku o finansiranju projekata na konkursu za realizaciju projekata udruženja građana u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa u 2009. godini, kao i o finansiranju projekata u okviru Programa o rasporedu i korišćenju sredstava za programe ostvarivanja i unapređenja socijalnih i manjinskih prava i posebnosti u 2009 godini na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

2. Septembar 2009.

BESPLATAN ŠKOLSKI PRIBOR ZA ĐAKE PRVAKE U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI

Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Milan Marković, prvog dana školske godine, podelio je u Preševu i Bujanovcu svim prvacima školske torbe sa priborom. U Preševu je pribor dobilo 600, a u Bujanovcu 603 učenika. Vrednost donacije za ove dve opštine je 2. 500.000 dinara.

1. Septembar 2009.

1.9.2009

KRIZA NEĆE UTICATI NA PROJEKTE U 40 NAJNERAZVIJENIJIH OPŠTINA BOJNIK - Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović rekla je juče u Bojniku da kriza neće uticati na realizovanje projekata u 40 najnerazvijenijih opština u Srbiji, ali i da te opštine moraju više da povedu računa o načinu izrade projekata. Prema njenim rečima, veliki je problem u tome što projekte, ne samo nerazvijene opštine, već i neki gradovi, dostavljaju bez potpune dokumentacije i rešenih imovinsko-pravnih pitanja.

«Претходна страна