Arhiva vesti
                   
7. Oktobar 2008.

07. oktobar 2008. god.

BEOGRAD, 7. oktobar - Šef Koordinacionog tela za jug Srbije i Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković izjavio je danas da Srbija neće priznati diplome studenata kojima se na bilo koji način dovode u pitanje njen suverenitet, teritorijalni integritet i politika.

7. Oktobar 2008.

7.8. 2008. god

U četvrtak, 7. avgusta 2008. godine, USAID-ov Program za ekonomski razvoj opština (MEGA) je, na inicijativu Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za Preševo, Bujanovac i Medveđu, organizovao radni sastanak na kome su predstavnici ove tri opštine imali priliku da stručnjacima za lokalni ekonomski razvoj, kao i svojim kolegama, predstavnicima Kragujevca i Loznice, predstave svoje prezentacije za investitore.

7. Oktobar 2008.

Marković traži saradnju Albanaca na jugu Srbije

BEOGRAD, 7. oktobar 2008.god. - Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Milan Marković izjavio je danas da će problem sa priznavanjem diploma Prištinskog univerziteta biti mnogo brže rešen ako se Albanci iz tog regiona uključe u rad tog tela.

7. Oktobar 2008.

Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Milan Marković posetio Medveđu

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu u Vladi Republike Srbije, Milan Marković posetio je danas opštinu Medveđa gde je razgovarao sa predsednikom te opštine Slobodanom Draškovićem o stanju i problemima u ovoj jedinici lokalne samouprave.

7. Oktobar 2008.

Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Milan Marković u ponedeljak u Medveđi

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu u Vladi Republike Srbije, Milan Marković posetiće opštinu Medveđa gde će sa predsednikom te opštine Slobodanom Draškovićem održati konferenciju za novinare u ponedeljak, 6. oktobra, u 13,30 časova, u zgradi opštine (Jablanička 48).

1. Oktobar 2008.

SARADNjA JUGA SRBIJE I KAVALE

LESKOVAC - Prvi sporazum o privrednoj saradnji juga Srbije i grčke oblasti Kavala potpisali su u Kavali predsednici Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović i Komore Kavala Angelos Tasulis. Sporazum omogućava preduzećima Jablaničkog i Pčinjskog okruga povlašćenu prezentaciju svojih proizvoda kupcima na području Kavale i ostrva Tasos, kao i kupovinu grčkih proizvoda po nižim cenama. Potpisivanju sporazuma prethodilo je učešće 40 naših privrednika na Međunarodnom sajmu trgovine i industrije u grčkom gradu Kavali.

«Претходна страна