Arhiva vesti
                   
6. Oktobar 2007.

ZA JUG SRBIJE 120 MILIONA

BUJANOVAC (Tanjug) - Vlada Srbije izdvojila je 120 miliona dinara za izgradnju osam objekata u opštinama na jugu Srbije i nastaviće ulaganja u infrastrukturu u tom delu zemlje, izjavio je direktor Koordinacirnog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Đorđević.

5. Oktobar 2007.

JUG SRBIJE VELIKO GRADILIŠTE

(Tanjug) - Direktor službe Koordinacidnog tela Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Đorđević danas obilazi gradilišta u opštinama Bujanovac i Preševo. Đorđević je pre podne posetio sela Klinova, Klenike, Spančevac i Veliki Trnovac u opštini Bujanovac. Sredstvima Koordinacionog tela rekonstruiše se osnovna škola "Bora Stanković" u Klinovcu, gradi most u selu Klenike, trafo stanica u Spančevcu i asfaltira put od ambulante do osnovne škole "Muharem Kadriju" u VelikomTrnovcu. Vrednost tih radova je preko 50 miliona.

4. Oktobar 2007.

Koordinaciono telo za jug Srbije će sledeće godine dobiti veću finansijsku podršku Vlade

Za Bujanovac, Preševo i Medveđu 800 miliona dinara Bujanovac, Preševo - Vlada Srbije u narednoj godini za infrastrukturne projekte u opštinama Bujanovac, Preševo i Medveđa uložiće oko 800 miliona dinara, što je dvostruko veći budžet u odnosu na ovogodišnji, potvrdio je juče tokom posete opštinama Bujanovac i Preševo direktor službe Koordinacionog tela za tri opštine juga Srbije Nenad Đurđević.

1. Oktobar 2007.

Intervju: Nenad Đurđević, direktor Koordinacionog tela - PARTNERSKIM ODNOSOM DO POZITIVNIH POMAKA

Siguran sam da ćemo samo kroz partnerski odnos i zajedničko preuzimanje odgovornosti moći da ostvarimo opšti interes i pokrenemo stvari Piše: Saša STOJKOVIĆ

«Претходна страна