Arkiva e lajmeve
                   

ZORAN STANKOVIQ, MYSAFIR I PARË NË PROJEKTIN „HAPAT E NJERËZVE TË SUKSËSËSHËM“

7. qershor 2013.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka mbajtur ligjeratë për studentët e Universitetit të Beogradit, në kuadër të projektit „Hapat e njerëzve të suksesëshëm“ të cilin projekt e realizon organizata joqeveritare „Të rinjët për Sërbinë“.

Profesori Stankoviq, përgjat dy orëve ligjeratë, studentëve u përcolli përvojat e veta jetsore dhe profesionale, dhe foli rreth rrugtimit të cilin ka bërë për të qenë njëri prej mjekëve më të mirë në mjeksin ligjore në vendin tonë. Profesori Stankoviq studentve i foli edhe për punën të cilën e kryen për momentin dhe shtoi që zhvillimi ekonomik i komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës është prioritet i Trupit Koordinues.Pas mbarimit të ligjerimit, profesori Stankoviq iu është përgjigjur pyetjeve të studentve të pranishëm dhe i spjegoi cilat janë hapat e rëndësishëm për përparim profesional.