Arkiva e lajmeve
                   

ZJARRI NË FSHATIN DOBROSIN

27. gusht 2012.

Bujanoc,Preshevë,Vranjë- Zjarri në mallet në fushën më të gjerë të fshatit Dobrosin, gjashtëmbëdhjetë kilometra në juglindje të Bujanocit ka përfshirë terrenin malor në të cilin ka bomba kasetore, por ushtria, banorët lokalë dhe pasuria materiale janë të mbrojtura konfirmuan në bazën ushtarake përgjatë vijës administrative me Kosovën.

Me zjarrfikësit dhe banorët kemi ndalur zjarrin dhe  zjarri është vënë nën kontroll, banorët lokalë dhe pasuria materiale janë të mbrojtura  tha burimi ushtarake në jug të Serbisë.