Arkiva e lajmeve
                   

ZBULOHEN PESË AFGANISTAN NË VENDKALIMIN PRESHEVË

22. nëntor 2012.

Dnevnik / Doganierët dje në operacion të përbashkët me kolegët e policisë kufitare në kufirin e Preshevës kan parandaluar pesë shtetas  afganistan për të kaluar kufirin ilegalisht deklaroi drejtoria doganore e Ministrisë serbe të Financave.

Emigrantët e paligjshëm janë zbuluar gjatë kontrollit të kamionit me targa sllovake, i cili ka transportuar profilet e metaleve dhe magnetit.Afganët u zbuluan kur doganierët vërejtur se vulat  në automjet janë dëmtuar apo se ishin të të prerë dhe përsëri  të lidhura.

Të gjitha pesë shtetas afganistan janë dorëzuar policisë kufitare për veprime të mëtejshme.