Arkiva e lajmeve
                   

„WB6 LAB“: JANË HAPUR FTESAT PËR STRUKTURAT LOKALE DHE KONSULTANTË

31. janar 2020.

Përmes projektit „WB6 Lab“, të implementuar nga Zyra Rajonale e Bashkëpunimit Rinor - RYCO, GROUPE SOS Pulse, South East European Youth Network (SEEYN), Franco-German Youth Office (FGYO)  dhe Instituti Français, janë hapur dy thirrje për strukturat lokale dhe konsulentët.

Qëllimi i projektit është të krijojë një hapësirë për pajtim për të rinjtë në Ballkanin Perëndimor, përmes një programi rajonal që do të mbështesë sipërmarrjen sociale. Projekti do të mbështesë 6 struktura lokale dhe do të rrisë aftësinë e tyre për të fuqizuar sipërmarrësit socialë në Ballkanin Perëndimor.

Qëllimet e projektit janë:

1. Forcimi i kapacitetit të sipërmarrjes sociale në Ballkanin Perëndimor

2. Ngritja e vetëdijes për sipërmarrjen midis të rinjve dhe aktorëve kryesorë në ekonominë sociale dhe sipërmarrjen në Ballkanin Perëndimor.

Ftesa për  për të marrë pjesë në projekt është në dispozicion nëhttps://www.rycowb.org/?p=7474

Burimi: Rrjei për Ndërtimin e Paqës dhe Trupi Koordinues