Arkiva e lajmeve
                   

VERICA KALANOVIC NE VIZI TE BUJANOVAC

7. prill 2011.

Nënkryetarja e Qeverisë së Sërbisë Verica Kalanoviq, e cila është përgjegjëse për zhvillimin ekonomik dhe rajonal, do të bisedoj sot në ora 12, në komunën e Bujanocit me përfaqësuesit e komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës rreth promovimit të ndërmarrjeve të biznesit nga rajoni, në mënyrë të zhvillimit të barapart rajonal.