Arkiva e lajmeve
                   

VEPËR HUMANITETI NË SHOQATËN E TË SËMUARVE NGA MULTIPLE SKLEROZA NË RRETHIN E PÇINJËS

15. korrik 2016.

Vrajë – Përmbaruesit nga Vraja dhe Leskoci i kanë paguar borxhin Shoqatës së sëmurëve nga multiple skreloza e Rrethit të Pçinjës, të cilin e kishin pasur ata në EPS për energjinë elektrike, në vend se t`i regjistrojnë sendet në emër të borxhit.

Përmbaruesit nuk kanë dashur të flasin rreth cilës shumë bëhet fjalë, ndërsa për këtë  kanë lutur edhe përfaqësuesit e Shoqatës. 

„Duke marrë parasysh se Shoqata është në probleme të mëdha financiare, ata në vend se    të na konfiskojnë pasurinë tonë të thjeshtë, nga të ardhurat e tyre kanë ndarë pjesën e mjeteve në mënyrë që të na ndihmojnë Shoqatën tonë që të rimëkëmbemi. Në vitin e kaluar, përshkak të borxheve të cilat i kemi pasur, EPS-i na ka ndërpre rrymën, ku përshkak kësaj na kanë mbetur të gjitha aktivitet të cilat i kemi planifikuar. Shpresojmë që edhe qytetarët tonë tjerë të kenë ndërgjegje për personat të sëmur nga kjo sëmundje e pa shëruar e cila i sjell ata në gjendje të rëndë invaliditeti”, kanë njoftuar në Shoqatën e të sëmuarve nga multiple skleroza e Rrethit të Pçinjës në Vrajë.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues