Arkiva e lajmeve
                   

VENDIM - 29. shkurt 2012.

29. shkurt 2012.

Komisioni i trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë për përzgjedhjen e bursistve, studentë në Univerzitetin e Novi Sadit, pas kryerjes së procedurës,vërtetimin e kushteve formale dhe realizimin e intervistës me kandidatët që kan aplikuar, ka marrë vendim dhe ka formuar listën e kandidatve të cilët kan përmbushur kushtet e parapara me konukurs:

1.  Ehad Beqiri (Preshevë)

2.  Rinor Halimi (Preshevë)

3.  Sheval Destani (Preshevë)

4.  Mërgime Hajdari(Preshevë)

5.  Vështrim Haliti (Preshevë)

6.  Vukashin Toshiq (Preshevë)

7.  Alleksandra Stojkovic(Preshevë)

8.  Stefan Illiq (Bujanoc)

9.  Gjorgje Ristiq (Bujanoc)

10. Stefan Mlladenoviq (Bujanoc)

11. Stefan Tashkoviq (Bujanoc)

12. Katarina Petronijeviq(Bujanoc)

13. Predrag Stoshiq(Bujanoc)

14. Millica Stojanoviq(Bujanoc)

15. Venhare Destani (Bujanoc)

16. Gilena Rexhepi (Bujanoc)

17. Sunaj Fetahi(Bujanoc)

18. Femi Imeri (Bujanoc)

19. Mirlindja Junuzi (Bujanoc)

20. Albulena Sulejmani(Bujanoc)

Kursi i gjuhës sërbe për kandidatët e nacionalitetit shqiptar fillon të shtunën më 3 mars 2012. Rreth vendit dhe kohës së mbajtjes të kursit kandidatët do te informohem me kohë.

Bujanoc
29.12.2012