Arkiva e lajmeve
                   

USHTRIA DHURON GJAK

30. mars 2015.

Bujanoc/Vranjë/Nish  - Në bazën ,,Jug'' në Bujanocë ,ne bashkëpunim me departamentin e transfuzionit të gjakut të spitalit ushtarak ,është organizuar aksion për dhurimin e gjakut vullnetarisht,kështu bëri të ditur Ministria e mbrojtjes.Gadishmërinë për ti dhënë ndihmë atyre qe kanë nevojë më së miri e treguan dhuruesit vullnetarë të brigadës së Katërt së ushtrisë Tokësore.

Nga Ministria kujtojnë se  vetem gjatë muajit mars,më shumë se 200 anëtarë të brigadës së katërt morën pjesë në aksionet vullnetare të dhurimit të gjakut,duke treguar kështu edhe humanitetin që ata posedojnë.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues