Arkiva e lajmeve
                   

USHTARËT I KANË DHURUAR NDIHMË KUZHINËS POPULLORE NË MEDVEGJË

27. tetor 2016.

Medvegjë – Ushtarët e Qendrës së Tretë për Trajnim nga të hollat e grumbulluara kanë blerë 127 kilogram ushqim dhe i kanë dorëzuar Kryqit të Kuq në Medvegjë.

Në pakot për më të varfërit ka pasur miell, sheqer, kryp, vaj, oriz dhe prodhime të tjera.

Ky donacion i pjesëtarëve të ushtrisë është njëri ndër aksionet e shumëta të ushtrisë sonë përmes projektit për bashkëpunimin civilo-ushtarak.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues