Arkiva e lajmeve
                   

URIMI PËR KURBAN BAJRAM

24. shtator 2015.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komuat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, besimtarëve musliman dërgon urimet me rastin e Festës Kurban Bajramit, me dëshirë që kjo festë të festohet me shëndet, gëzim dhe qetësi shpirtëore me familjen dhe miqët e tyre.

„Dëshiroj që ditët festive t`i kaloni në lumturi familjare. Le të sjell kjo festë gëzim, mirëqënie, mirëkuptim të mbushur me rrespekt dhe tolerancë të ndërsjelltë“, ka porositur Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues.

Prof. dr Zoran Stankoviq

Kryetar i Trupit Koordinues