Arkiva e lajmeve
                   

URIMI PËR FITËR BAJRAM

28. korrik 2014.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka dërguar urime me rastin e Fitër Bajramit të gjithëve banorëve të këtyre komunave të cilët festojnë këtë festë, me dëshirën që kjo festë të festohet nën gëzim, fat dhe paqe me familjarët dhe miqëtf e tyre.

„Kjo festë letë sjellë gëzim, mirëkuptim, rrespekt dhe tolerancë të ndërsjelltë“, tha Stankoviq.

Burimi: Trupi Koordinues