Arkiva e lajmeve
                   

URIMI PËR FITËR BAJRAM I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES

13. maj 2021.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka uruar festën të gjithë qytetarëve të besimit islam nga komuna e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

"Në emrin tim dhe në emër të të gjithë punonjësve në Shërbimin e Trupit Koordinues, ju uroj festën me dëshirën për ta festuar atë me shëndet të mirë dhe gëzim. Ju uroj që Fitër Bajramin ta kaloni në lumturi, paqe dhe mirëqënie me më të dashurit tuaj, "tha Stankoviq.