Arkiva e lajmeve
                   

URIMI I ZORAN STANKOVIQ ME RASTIN KRISHTLINDJEVE

6. janar 2021.

Të gjithë besimtarëve të cilët festojnë Krishtlindjet, u uroj që këtë festë më të lumtur krishtere ta kalojnë në rrethin e familjes, me shëndet, paqë, harmoni familjare, dashuri dhe bekimi.

"Le t`ju sjellin Krishtlindjet lumturi, shëndet dhe përparim personal dhe familjar," ka uruar banorët e komunave të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq.

Burimi: Trupi Koordinues