Arkiva e lajmeve
                   

URIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

9. gusht 2019.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komuat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre tri komunave të besimit islam ua dërgon urimet me rastin e Festës së Kurban Bajramit.

“Uroj që kjo festë t`ju sjellë shumë gëzime, paqë dhe mirëqënie familjare. Të gjithë rrugët tona le të na dërgojnë në drejtim të ardhmërisë së përbashkët me solidaritet të ndërsjelltë, rrespektim të diversitetit dhe forcim të lidhjeve miqësore në mes njerëzve të të gjitha besimeve, sepse kjo është e vetmja dhe më e mira rrugë drejt mirëkuptimit dhe përparimit. Të gjithë qytetarëve të besimit islam në emrin tim dhe në emrin e bashkëpuntorëve të mi, ua uroj festën me dëshirën që kjo t`ju përcjellë shëndet dhe dashuri me të afërmit tuaj”.